Koraszülött babárol lemondani?
"Még örökbefogadott gyereket is vissza lehet vinni! Sajnos. Tragikus a szabályozás...Én nem engedném meg. Döntse el előre megmásíthatatlanul."
Komolyan azt gondolod, abban lenne köszönet a gyereknek, ha törvényi kényszerből annál a családnál maradna, akik visszaadnák, de nem lehet?
A gyerek így is, úgy is sérül, ez nyilvánvaló, de szerinted hogy bánnának a "nyakukon maradt" gyerekkel? Lásd: Natalia Grace esete.
Nem szeretnek lemondani,csak felek hogy beteg lenne a baba ….☹️☹️
Eleg sok minden arra utal,hogy koraszulott lesz..☹️most jarok a 29.hetnel…
Remelem a 34.hetet azert elerjuk.☹️
Az nem biztos, hogy születéskor már kiderül. Pl. kap egy enyhe oxigénhiányt, amitől vagy semmi baja nem lesz, vagy mondjuk x év múlva, iskolásként derül ki, hogy tanulási nehézségei vannak. Te inkább, biztos ami biztos alapon ezért is lemondanál róla?
Szerintem senki sem akar tudatosan beteg gyereket, és sokakat riogatnak koraszüléssel, egyéb gondokkal terhesség alatt (engem is 24. héttől), de én a terhesség alatt nem arra koncentráltam, hogy huh, ha koraszülött lesz, majd én lemondok róla...
Ragaszkodtam a babához, és reméltem, minden rendben lesz. Nem pedig azt mantráztam, hogy ha korán születsz, babám, örökbeadlak...
Kérdező, mi miatt sejtetik hogy koraszülött lesz a a baba?
28. héttől elég szépek a babák esélyei, ne aggódj ilyeneken, ha meg is születik, jó eséllyel nem lesz baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!