4 hós anyatejes babámnak milyen teát adjak, amiben nincs cukor?
Figyelt kérdés
Kipróbálnám, hátha iszik néha mást is az anyatejen kívül.2009. jan. 4. 17:22
1/7 anonim 

válasza:

Szia. Mecsek baby tea esetleg. De ha van elég tejed, szerintem felesleges teát adnod.
2/7 anonim 

válasza:

Szia,én mecsek teát adok a picinek.(filteres)
3/7 anonim 

válasza:

én is mecseket adtam de utálta így kevés vizet adtam neki, babyvizet
4/7 anonim 

válasza:

Szia! Én a DM-ben vettem Babylove bio édeskömény teát.Nagyon finom cukor nélkül is. A mecsek tea is jó viszont arra az van irva,hogy 2-3 hétnél tovább nem szabad adni folyamatosan.
5/7 anonim 

válasza:

Szia!
Mi is Mecsek baby teát vettünk, de az én kisfiam nem issza meg, cumisüvegből semmi nem kell neki. Azért adj neki néha teát és/vagy vizet, hogy szokja az ízét, később ne legyen ilyen problémád, mint nekem. Sajnos, nekem azt mondták, ha elég tejem van, semmi mást ne adjak, most meg nem kell neki, hiába adnám.
6/7 anonim 

válasza:

ne adj semmit hat hós koráig. ott az egész élet teázni, nem kell sietni.
7/7 A kérdező kommentje:
Én nekem is ezt mondták, és a víz nem nagyon kellett neki, ezért gondoltam, hogy elkezdeném szoktatni más ízekhez is. Cumisüveggel nincs gond, mert éjjel a tejcit mindig abból adom neki, úgyhogy azt már megszokta.
2009. jan. 5. 07:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!