Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mekkora lesz nyárra?

Mekkora lesz nyárra?

Figyelt kérdés

51cm 2800gr született

71cm 7800gr 1 évesen

Nyárra mekkora bodyt ruhákat kéne vennem ami jó lesz rá?

Köszönöm ha tudtok segíteni.

febr. 28. 08:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem táraznék be előre kimondott nyári ruhákat két gyerekem van az egyik nő mint a gomba a másik akkora 3évessen mint a tesója volt 1.5évessen. Szóval lehetetlenség megtippelni hogy mégis mekkora kell majd nyára a saját gyerekeimnek is. De az a tapasztalatom hogy rövidnaciból 2szezont is ki lehet húzni legalábbis nálunk így volt eddig. Szerintem vedd csak simán a következő méretet a badyból ha nagy lesz nyáron összel is el tudja hordani vagy ha tavasszal lesz rá jó nyárra veszel másikat.
febr. 28. 14:38
 12/16 A kérdező kommentje:

Azért elég nagy tévedésben vagytok!nem most akarok betárazni csak ha látok valami cukit mert már lehet kapni akkor azt sueretném megvenni.

Rbodyt meg nyáron hord a gyerekem amint kicsit hűvösebb már hosszút kap. Így nem szeretném most megvenni azt a nyári bodyt ami télen lesz jo neki.

Igazábol azokra lettem volna kiváncsi akiknek hasonlóan kisebb méretű babáik voltak.

febr. 28. 15:01
 13/16 anonim ***** válasza:

Szerintem a 80-as jó lesz. Ilyenkor már lassabban nőnek.

Valahogy úgy veszem ki kislányról van szó, a kis nyári ruhákat amúgy is hosszabb ideig tudja hordani. De a rövid nadrágok is olyanok, hogy ha egy kicsit hosszabb vagy rövidebb nem lényeges.

Én mindig veszek leárazáskor egy évre előre is akciós cuccot. Nem 2 hétig tart egy évszak, vagy az évszak elején vagy a végén úgyis jó lesz amit tippelek, 2 számnyit nem lehet azért mellé lőni.

febr. 28. 16:08
 14/16 anonim ***** válasza:
A lányom másfél évig hordott 74es méretet, majd a 80gast egy hónap alatt kinőtte.
febr. 28. 18:29
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
14 Ez teljesen változó. Lányomnál fél évig kellett 74, fél évig 80 kb. Senki véleményére nem alapoznek, nem lehet tudni.
febr. 28. 18:38
 16/16 anonim ***** válasza:
74%

#15, tudom. Ezért sem veszek előre semmit. Csak azt, ami aktuálisan szükséges.

Csábítóak a téli leárazások, de nem veszek semmit, mert nem tudom, mekkora lesz jövőre. 🤷‍♀️

febr. 28. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!