Mekkora lesz nyárra?
51cm 2800gr született
71cm 7800gr 1 évesen
Nyárra mekkora bodyt ruhákat kéne vennem ami jó lesz rá?
Köszönöm ha tudtok segíteni.
Azért elég nagy tévedésben vagytok!nem most akarok betárazni csak ha látok valami cukit mert már lehet kapni akkor azt sueretném megvenni.
Rbodyt meg nyáron hord a gyerekem amint kicsit hűvösebb már hosszút kap. Így nem szeretném most megvenni azt a nyári bodyt ami télen lesz jo neki.
Igazábol azokra lettem volna kiváncsi akiknek hasonlóan kisebb méretű babáik voltak.
Szerintem a 80-as jó lesz. Ilyenkor már lassabban nőnek.
Valahogy úgy veszem ki kislányról van szó, a kis nyári ruhákat amúgy is hosszabb ideig tudja hordani. De a rövid nadrágok is olyanok, hogy ha egy kicsit hosszabb vagy rövidebb nem lényeges.
Én mindig veszek leárazáskor egy évre előre is akciós cuccot. Nem 2 hétig tart egy évszak, vagy az évszak elején vagy a végén úgyis jó lesz amit tippelek, 2 számnyit nem lehet azért mellé lőni.
#15, tudom. Ezért sem veszek előre semmit. Csak azt, ami aktuálisan szükséges.
Csábítóak a téli leárazások, de nem veszek semmit, mert nem tudom, mekkora lesz jövőre. 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!