Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mekkora lesz nyárra?

Mekkora lesz nyárra?

Figyelt kérdés

51cm 2800gr született

71cm 7800gr 1 évesen

Nyárra mekkora bodyt ruhákat kéne vennem ami jó lesz rá?

Köszönöm ha tudtok segíteni.

febr. 28. 08:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
72%

Most 1 éves? Én bodyból mindig veszek következő méretet, ha látok akciót, amúgy nem tankolok be konkrétan 1-1 évszakra.

De nálunk most is rövidujjú bodyban mászkál mezítláb az 1 évesem a lakásban, mert távfűtés van.

febr. 28. 08:52
 2/16 A kérdező kommentje:

Most 1

Nálunk hosszú body van és zokni.

Nyárra rövideket lassan vennék neki csak a mérettel vagyok bajban

febr. 28. 08:58
 3/16 anonim ***** válasza:
79%
H&m-ből simán mehet a, 74-es. Sinsay-pepco vonalon inkább 80-as.
febr. 28. 09:34
 4/16 anonim ***** válasza:
62%
80-86-92, nem lehet tudni, vennék inkább nyáron.
febr. 28. 10:23
 5/16 A kérdező kommentje:
Hát 4es te is nagy segitség vagy!
febr. 28. 10:43
 6/16 anonim ***** válasza:
79%
Mivel nem egy nagy gyerek, a 74-80 simán elég lesz.
febr. 28. 10:45
 7/16 anonim ***** válasza:
56%

Márkától, növekedési ugrástól is függ a méretezés.

Hiába szólsz be a 4-esnek, nem vagyunk jósok és nem tudjuk előre megmondani. Inkább rakd félre az árát és vedd meg, ha már aktuális.

febr. 28. 11:31
 8/16 anonim ***** válasza:
68%
A saját gyerekeimnél sem tudom megtippelni, nemhogy másénál. Egyszer szinte 2 hét alatt átugranak egy méretet, máskor meg 4 hónapig is hordják ugyanazt. Én emiatt nem szoktam ennyire előre bevásárolni szezonális ruhákból, vagy ha most pl. találnék visszautasíthatatlan ajánlatot, akkor egyel nagyobbat vennék, mint amit most hord, aztán reménykednék. :)
febr. 28. 12:12
 9/16 anonim ***** válasza:
59%
Hát ha most 71 cm, télen, akkor nyáron tuti nem lesz jó már rá a 74-es (valaki ezt írta). Hol van ez a tuti akció, hogy most kell megvenni a nyári ruhát? Vegyél 80-at, maximum eladod ha nem jó.
febr. 28. 12:18
 10/16 anonim ***** válasza:
Body-ból én már csak állíthatót veszek. A Sinsay-nek, és a H&M-nek is van. Ezzel tutira nem lősz mellé. A H&M 74-es, állítható body még most, 86-os mérettel is simán jó a fiamra. A többi ruhából én már 80-ast vennék.
febr. 28. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!