Normális ez a "hányás"?
Ha nem lesz folytatás, csak túlette magát, van ilyen.
Ha vírus, akkor folytatódni fog, esetleg hasmenés is társul hozzá.
Gyakran buknak, ha túlették magukat. Ha csak bukás akkor azt kinövi. De keress rá a refluxra ha azok a tünetek stimmelnek rá dokinak mutasd meg.
Érdemes a büfire több időt fordítani, meg szünetet tartani az evésben. Ezek segíteni szoktak. Ha bealszik az etetesbe akkor tartsd függőlegesbe még 10-15 percig. Az is sokat segített nekünk.
Nálunk durva reflux volt,az indult így. Éjjel már konkrétan ülve elaludtam a büfiztetésbe majdnem olyan sok időt kellett várni orvos javaslatra,mert nála a 20 perc is kevés volt egy egy evés után. És még így is néha visszajött. Neki akkor lett jobb,amikor a hozzátáplálás is indult fél évesen és a tejallergia kiderült,mentes étkezéstől teljesen elmúlt. Mindent próbáltunk nála,pozíció,sűrítés,stb. Semmi nem segített.
De az is lehet csak túlette magát. Figyelgesd,dokinak jelezd azért ha rosszabbodik vagy többször előfordul.
6!
Ez úgy hülyeség, amit írtál, mint a pinty.
A múltkor a lányom úgy hányt álmában, hogy fel se kelt rá. Fekve. Alvás közben. Én keltettem, hogy épp hány, ébredjen már...
És nem bukott,hidd el. 8 éves...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!