Mikor vittétek először közösségbe babátokat? (Pl buszozni, étterembe..)
4 hetesen temetésre.
6 hetesen Tescoba.
10 hetesen Mekibe.
Buszozni még nem voltunk, 12 hetes.
Étterembe elég korán, mert nagypapám halotti torát ott ünnepeltük. Talán 8 hetes lehetett.
Mi mentünk 3 hónaposan baba-mama tornára.
De első gyerek és amúgy sem volt könnyű időszak. Nyilván amíg lehet elhúzod, mert nem akarsz egy beteg babát magadnak az első 3 hónapban anélkül is van elég nehézség.
Nyugat Europa.
3 naposan busszal vissza a korhazba meretkezni.
4 naposan bevasarolni.
5 naposan ujra meretkezni a korhazba busszal.
Innentol kezdve 2-3 naponta bevasarlas, kavezo, barmi. Barhol megszoptattam, itt nem prudek az emberek.
Nalunk a playgbroupba 2-3 napos babakat is hoznak, akik a testver miatt jonnek.
Mo.-n divat hetekre begubozni.
Busszal vittük haza 16-18 òràsan. Par naposan mentünk vissza hallàstesztre. Egy hetesen vàsàrolni, ügyet intèzni. 2 hetesen piacra. 3 hetesen egèsz napos ügyintèzère (messzi vàrosba) és mùzeumba, metròzni, vonatozni, gyorsètterembe.
Majdnem 5 hetesen repülőre.
3 hetesen a lányom iskolájában anyák napi műsorra .(zárt tér)
Előtte pedig ki a levegőre már jártunk pár napos kora óta.
#6 Meg talán azért zavaró, mert se a munkáltatóknál se az orvosoknál nincsenek felkészülve arra, hogy mondjuk valaki 36. hétig dolgozik.
Nekem volt olyan hetem, amikor 20! órát terhesgondozódtam egy hét alatt (védőnő + vérvétel + uh egy hétre jött ki, mivel magánba jártam, két hetente hívtak uh-ra amúgy, de megbántam, ilyen 3 órákat ott is vártam csak mondjuk délután 4-7-ig), plusz az összes terhességfelkészítő és társai nálunk mind délelőtti programok voltak. Egyéni tornára nem tudtam jelentkezni 5 óra után, mert mindenki kisgyerekes, neki 10 után és 3 előtt jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!