Vigantol helyett lehet adni mást? Érdemes elmenni a dokihoz, hogy felírja?
Figyelt kérdés
Nálunk még mindig nem lehet kapni az újat, nem is tudják, hogy mikor lesz. Már majdnem egy hónapja nem adok D-vitamint a gyereknek. Bár a tejpépben van, vacsira azt kap. Az nem elég?2010. okt. 24. 21:59
2/5 anonim válasza:
Van más d-vitamin készítmény is, amit lehet adni babáknak, legalábbis itt olvastam, hogy nem vigantolt adnak, hanem valami tabit. Kérdezd meg a gyerekorvost erről, ő jobban ért hozzá, és fel is tudja írni.
3/5 anonim válasza:
Mi D3 Fresenius tablettásat adunk kisfiunknak, a dokink ezt írja fel alapból, nem a Vigantolt. Napi fél tablettát kell összetörni (2 kiskanál között a legegyszerűbb), és anyatejhez/tápszerhez/tejpéphez hozzákeverni.
4/5 anonim válasza:
Nem poénból kell adni a d vitamint, már egy hónapja nem adod? pfff Már kell, hogy legyen a patikákban az újból, biztos nem egy van a közeletekben. Amíg nem volt új, én adtam a régit, semmi gond a régivel.
5/5 A kérdező kommentje:
1 hónapja nem adom, és még él. Átmentem a dokihoz, nem írt mást, azt mondta, hogy lehet kapni. Az 5. patikában kaptam.
2010. okt. 25. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!