Vigantol kérdés! A gumi cseppentős helyett adnak másikat a gyógyszertárban? Vagy azt is ki kell fizetni?
Figyelt kérdés
2010. okt. 24. 20:59
1/9 anonim válasza:
Én kifizettem, nem is kérdeztem, visszaveszik-e.
Ha van blokkod, kicserélik, de amúgy 311Ft:)
3/9 anonim válasza:
Dehogy adnak, ki kell fizetni. Nekem azt mondta a gyógyszerész, hogy ez üzleti fogás, nyugodtan használjam fel a régit is, nekem is van egy bontatlan is.
4/9 anonim válasza:
21:02 ez az üzleti fogás nekem fura lenne, hisz egy kötelezően adandó termékről van szó. mindegy, nem ez volt a kérdés.
a gyógyszertárak nagyobb része nem veszi vissza, vagyis ki kell fizetni ismét.
5/9 anonim válasza:
Hogy nem unjátok még..?nehogy már 300 ft-tól legyetek szegényebbek..
6/9 anonim válasza:
1 db bébiétel, van akinek számít 300 forint is, bár valóban nem fogunk a Vigantolon spórolni.
7/9 anonim válasza:
Nem a 300 forintról van szó, hanem arról, hogy egy jóérzésű szülő vesz egy másik üveggel. Nekünk (jó esetben) ez nem nagy kiadás, de add össze az ebből származó többletbevételt.
8/9 anonim válasza:
21:02-s vagyok, a 21:08-nak, hogy a 21:59-es írta le, hogy miért jó üzleti fogás ez.
9/9 anonim válasza:
Nekem nem cserélték ki,teljesen bontatlan üveg volt,azt mondták,irassak másikat a dokival.A fiam ovis csoportársának az anyukája gyógyszertárban dolgozik és ős azt mondta,nyugodtan adhatom azt a Vigantolt,ami itthon van hisz nem használtam még,akkor nem is érintkezett a gumicseppentővel az üvegben lévő olaj.Rendes volt,mert hozott nekem egy olyan cseppentőt,mint a régi,kis műanyag,fehér és az jó az üvegbe,igy tudom használni,a gumicseppentpőt meg kidobtam.Esetleg próbáld meg te is,nem-e adnak ilyen cseppentőt külön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!