Szia én azt kajtatom kb 2 hete és sehol sincs nem tudom mit csináljak vagy mit adjak neki.:(
2010. okt. 1. 11:19
2/12 anonim válasza:
Sziasztok! Nem tudom, merre laktok, de egy tatai patikában van még 15 üveg!!! HA valaki meg tudja oldani, hogy eljön érte, szívesen segítek. Írj privit, a többit ott.
2010. okt. 1. 11:53
3/12 anonim válasza:
Miért? Hiány van? Jövő héten akartam venni.... Csak nem az egész országban...... Gondolom, ha hiány is van, hamarosan pótolják.
2010. okt. 1. 11:57
4/12 anonim válasza:
Azt mondják, az egész országban, s esetleg a kisforgalmú patikákban van még készleten....
Az itteni patiuks azt mondta, hiánycikk, de ezeknl lehet, hogy már holnap lesz, lehet, hogy csak fél év... Gáz. POnt ezzel...
2010. okt. 1. 11:59
5/12 anonim válasza:
Én pilisi vagyok az messze van töllünk.:(
2010. okt. 1. 12:00
6/12 anonim válasza:
En Szlovakiaban elek,magyar hatar mellett,de itt sincs!mindenhol elfogyott!!en multivitamint adok neki,mondjuk a fiam mar 17 honapos!remelem lesz,hamarosan!
2010. okt. 1. 12:16
7/12 anonim válasza:
Lehet visszavonták, volt itt kb egy hete egy kérdés e témában és hozzá ez volt belinkelve.
azért jó lenne helyette más, és persze erről egy részletes tájékoztatás!!
azon mindig elképedek, hogy babaáknak miket képesek lelkiismeretfurdalás nélkül készíteni, hogy pénzt markoljanak cégek. hogy mi a szemetet esszük egy dolog, de pici abákról van szó!!! és elsősorban nem csak a vigantolra gondolok. hanem babavíz/bébiétel botrányokra.
2010. okt. 1. 12:27
9/12 anonim válasza:
Hát ez nem semmi.Borzasztó:(
2010. okt. 1. 12:34
10/12 anonim válasza:
12:19
szerintem túl van reagálva, akkor nálunk is mondták volna hírekben
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!