Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit kenjek a kimart arcbőrére?

Mit kenjek a kimart arcbőrére?

Figyelt kérdés

Kislányom 3 hetes ma kimarta magát az orra mellett.

Kenhetek rá valamit vagy semmit inkább?

2024. febr. 22. 17:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Járok néha össze az enyém korabeli babákkal, mindegyiknek mindig van egy pötty karmolás az arcán, hiába vágjuk folyton. Van elektromos reszelő, talán praktikus az, ha minden nap akarod reszelni, de egy idő után abbahagyják a karmolászást. A kezét letakarni szerintem sem jó fejlődés szempontjából.
2024. febr. 22. 20:19
 12/16 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm 🥰 Van elektromos reszelöm, jobban odafigyelek erre.
2024. febr. 22. 20:44
 13/16 babyboom567 ***** válasza:
Semmi baja nem lesz a babádnak,rendkívül jól regenerálódnak a gyerekek.A kisfiam sni-s kicsi korában autista gyanús volt,most már "csak" ADHd,és kb 2 éves korától-4 éves koráig,konkrétan lyukakat/sebeket kapart az arcára vagy dörzsölt orrára/állára.Mindig ugyan oda.Ebből az időszakból nincs olyan kép ,ahol nem sebes a gyerek arca,mert kb sosem hagyta begyógyulni.Mégis heg nélkül gyógyult meg mind.(konkrétan már az járt a fejemben, hogy szövethiánya lesz,és vinnünk kell plasztikai sebészhez)
2024. febr. 22. 21:12
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én volt, hogy bekentem anyatejjel vagy a lansinohs bimbóvédővel. De hamar meggyógyul, nem lesz baja.
2024. febr. 23. 07:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Bephanten baby-vel lehet kenni, a gyerekorvosunk mondta. De nem szükséges semmivel sem kezelni.
2024. febr. 23. 08:28
 16/16 A kérdező kommentje:
köszönöm, ment a zöld, nem kentem rá semmit már sokkal jobb mára neki 🥰
2024. febr. 23. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!