Ekcémás bőrű babátok arcbőrére mit használtok?
Nem az enyém, hanem egy barátnőm babája ekcémás, de nagyon durván és bármit használtak, nem segített.
Most váltottak FLP-s termékekre, issza a gyerek a natúr aloe gélt, a teát és keni a bőrét a lila krémmel. Javulás még nincs, romlani sem romlott.
Megkérdeztük, 2 hete használják, és 6 hónapja áll fenn ez a gond, szóval a szakorvosok szerint legalább fél év, mire hatásos lesz a kezelés.
Az én kislányomnak a hideg hozta most elő, én nem használom a szteroidos krémet, hanem megvettem a Babé hidratáló arckrémét érzékeny bőrű gyerekeknek, igaz nagyon húzós az ára - 3400 ft 50 ml- ,de szép tőle a pofija. Most 2-szer kenem neki naponta, mikor levegőre viszem, meg mégegyszer a nap folyamán.
szép napot!
Mi Eucerin testápoló, olajos fürdető.
De ami még nagoyn jó: a sima hidrofiles fürdetőt úgy használni, hogy a babát szivaccsal bevizeni, és vastagon belemasszírozni a hidrofiles krémet fürdés előtt egész testre, hajas fejbőrre is lehet. és utána fürdetni. Szép puha lesz a bőre. Én váltakozva csinálom ezt és az olajos fürdetőt. Napközben pedig a testápolóval kenem a száraz részeket. Meg megpróbálok nem enni tejtermékeket, mert akkor jobban kijön rajta, azt vettem észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!