Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális hogy legszívesebben...

Normális hogy legszívesebben felpofoznám a 11 hónapos fiam?

Figyelt kérdés

1 hete vagyok gipszben 3 ujjas. Sajnos a gyerek apj egy nap szabit nem vett ki hogy segítsen (milyen meglepő...). Még 4 hétig van rajtam.

A fiam ha pelenkázom vagy i

Öltöztetem egy harc olyankor elforog elmászik rugdalja a kezem, ordít. Nagyon fáj emelni, lefogni is, az meg főlem mikor belerúg a kezembe. Sokszor kiabálok már vele hogy hagyja abba mert fáj. Nagyon bűntudatom van. Próbálok türelmesebb lenni, de nem megy. Normális hogy ilyen vagyok?

febr. 22. 09:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
81%
Nálunk a bugyipelus csak nehezített,utálom,soha többet nem használok olyat. Alig vártam,hogy elhasználjuk... már úgy voltam eladományozom inkább. Szerintem macerásabb is. Nem mindenkinél válik be. Kérdező,az apukán kívül más személy van-e,aki tudna segíteni?
febr. 22. 09:32
 12/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm kipróbálom!
febr. 22. 09:32
 13/22 A kérdező kommentje:
Nem nincs senki egyke vagyok nagymamám nem él szüleim sincsenek. Csak a gyerek apja van.
febr. 22. 09:35
 14/22 anonim ***** válasza:
57%

Normális hogy ilyen vagyok?

Nem, nem normális.

Az a gyerek nem érti mit magyarázol neki.

Helyette a fejedet pofozd fel, ne a védtelen gyereket aki semmiről sem tehet.

febr. 22. 09:36
 15/22 anonim ***** válasza:
75%
Hát ez így viszont gond... mi van,ha kórházba kerülnél? A gyerek ott marad egyedül,mert apuka letojja?
febr. 22. 09:37
 16/22 A kérdező kommentje:
#14 Nem pofoztam fel soha tanulj meg szöveget értelmezni. Ja és 11 hónapos érti azt hogy nem szabad, gyere, puszi stb... akinek nincs gyereke minek ír alá. Ha meg a gyereked 11 hónaposan nem értette az alap dolgokat elvinném kivizsgálásra.
febr. 22. 10:05
 17/22 anonim ***** válasza:
78%

16, két gyerekem van, csak hogy tudd.az egyik kiskamasz a másik kettő éves.

És akárhogy is számolom, 11 hónaposan nagyon nem értette, hogy mi az, hogy fáj.

Most már persze tudja.

Úgyhogy legyszives ne magyarázd nekem, hogy mit ért egy gyerek és mit nem ennyi idősen.

Értem mit írsz, fepofozNÁD...

Erre írtam, hogy inkább a férjemet kellENE nem a gyereket.(ami nem jelenti azt, hogy felpofoztad a gyereket)

14

febr. 22. 10:48
 18/22 anonim ***** válasza:
68%
* ferjedet
febr. 22. 10:48
 19/22 anonim ***** válasza:
55%

Ilyenkor nem lehet valahogy apukára kötelezni,hogy igen is segítsen be?Nincs erre valami törvény gyámügy részéről például?

17# Bár ez off,és igazad van amúgy,de a két gyerek nem jelenti azt,hogy mindent is tudsz akkora rutinod van. Csak hogy van 2 gyereked,akiket ismersz,de ettől még nem fogsz lediplomázni gyerekekből. Tudod Pirinek 10 van a zsákfalu végén,mégsem gondolnám tapasztalt szülőnek. :) De ez off.

febr. 22. 11:03
 20/22 anonim ***** válasza:
72%

19 én nem mondom magam tapasztalt szülőnek én csak válaszoltam arra, hogy a kérdező azt mondta ha nincs gyerek, ne írjak ide.

Leírtam, hogy van kettő, eshogy az en gyerekem nem értette mi az, hogy fáj, ahogy általában az ennyi idős gyerekek...Ha meg az ő gyereke érti, de nem fogad szót, kezdje el nevelni.Mert rosszabb lesz.

febr. 22. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!