Van hasonló helyzetbe még valaki?
Figyelt kérdés
Nagyon kivagyok idegileg.A 2hónapos kisfiamhoz egyáltalán nincs türelmem.Egész nap sír,nem tudok tőle semmit csinálni.Ha elmegyek mellőle már ordít.Imádom a babámat,de ez a helyzet már kiborító,nem sokáig bírom tovább.Depressziós lettem.Mit csináljak?Hogy érjem el,hogy ne lógjon egész nap a cicin?A cumi semmit sem ér.Segítsen valaki,tanácstalan vagyok.2010. okt. 24. 18:56
11/12 anonim válasza:
Tegnap 19:48-as vagyok. Fog szeretni, hisz az anyukája vagy. Nem kell folyton a seggébe lenni. Biztos vagyok benne, hogy foglalkozol vele eleget, hisz ha nem tennéd, meg sem fordult volna a fejedben ez a kérdés, hanem hagynád sírni. Esetleg szerezd meg az anya taníts engem könyvet, abban vannak ötletek, hogy hogy tudsz vele foglalkozni, meg legalább olvasol is kicsit. Nem mondom, hogy lépésről lépésre követni kell, de jó ötletek vannak benne. Most sír a lányom, majd írok még.
12/12 anonim válasza:
Birom az ilyen apákat. Én el szoktam menni havonta 1-szer a körmöm megcsináltatni, akkor pár órát kettesben vannak. Van amikor kiakad, ha épp nyűgös a kisfiunk. Szerintem Te is hagyd őket időnként kettesben és rájön, hogy nem sétagalopp. Fejj le egy kis tejet, hogy ő is meg tudja etetni (gondolom elfogadja üvegből is a babád), menj el valamelyik barátnődhöz 1-2 órára. Én már az elejétől hagyom apát is kibontakozni, mi is sokat vagyunk kettesben a babámmal, de ha apa itthon van, inkább ráhagyom. Bár már 9 hós a kisfiunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!