Miert Nem hizik?

Figyelt kérdés

19 honapos kislanyom 9200 gramm..nagyon keves, tudom. Keveset is eszik, nem tudom mar mit csinalhatnek.

Voltunk vervetelen is, minden rendben volt.

Most megint egy honapja stagnal a sulya..kivagyok keszulve.

Volt valaki hasonlo helyzetben? Tapasztalat?

2024. febr. 16. 10:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiam még csak 13 hós lesz jövő héten, de már vagy 2 hónapja alig gyarapodik, a doki szerint teljesen rendben van, ilyenkor már nem olyan nagy mértékű a súlygyarapodás, mint az első 1 évben.

Most 9600 gramm, 76 cm. (2760 grammal 46 centivel született 36+5-re)

A vérvétel eredményei jók, én nem erőltetném a dolgokat. Esetleg keress valami étvágyjavítót, de ha a kedve jó, akkor ne stresszelj. Gondolom le sem lehet lőni, annyit mozog, így persze, hogy stagnál a súlya. Amióta az én fiam áll, kapaszkodva lépeget, meg úgy mászik, mint egy tornádó, azóta nem gyarapodott ő sem.. Meg most elkezdett nyúlni, így még inkább háttérbe kerül a hízás.

2024. febr. 16. 13:21
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Fiam 1,5 évesen 9,4kg volt, és 81 cm. Aztán hirtelen 2 éves korára 11kg lett, de azóta is kicsi a súlya (3,5 évesen 13kg), meg kevéssel is született (2600), de nincs vele semmi probléma. Ilyen alkatú, úgy tűnik.
2024. febr. 16. 14:25
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen korban már nem híznak sokat. A magasságához jó a súlya. Mit akarsz?
2024. márc. 5. 06:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!