Mièrt kell már egy babát is piszkálni a súlya miatt?
Kisfiam 2 hónapos. 6000 gramm. Mindenki piszkál miatta hogy huu de kövèr, el van hízva, minek adok ennyit enni neki.
Mert a rokonnál a fèl èvesnek ekkora a súlya, milyen szèp formás baba.
Igen, de nekem 4590 grammal született a fiam.
Anyósom minden alkalommal hüledezik hogy ne etessem, hogy nèz ki a gyerek. A többi rokon szintèn. Pedig nem is annyira pufi mert hosszra is nagy baba
Már utálok találkozni velük, mert mindig a súly a tèma.
Nyugi,én is megkaptam a lanyomnal amikor kicsi volt.4250 grammal szuletett és két hónaposan majdnem 7 kg volt,csak azt nem vették észre,hogy 56 cm volt amikor született
Mindenki csak a súllyal jött.
Igaz,jó nagy baba volt.A fiam akkora volt 4 hónaposan,mint a lányom 1 hónaposan.
Ezt el kell engedni a füled mellett.
Semmi gond nincs a kicsivel. Egyedül azt kell figyelni, hogy önmagához képest, a születési súlyához mérten mennyit és milyen ütemben gyarapodik.
Teljesen értelmetlen más gyerekhez méregetni, az tényleg csak arra jó, hogy téged frusztráljon vagy neked rosszul essen.
6 honaposan 10 kiló volt a fiam. A doki mindig dicsérte, milyen szépen gyarapszik.
Most 4 éves. 14 kilós nyurga, izmos legényke.
Ez a babákat bántani a súlyukkal tilos azért erős. Nem a babákat, hanem a szüleiket figyelmeztetik és bizony van az a méret, ami komoly egészségügyi kockázatokat rejt egy csecsemőnél is.
Pl:
A lányom full anyatejen olyan kövér lett, egyemmeg, a feje mint egy strandlabda, a hurkái miatt meg Michelin babákat emlegettek a rokonok. De abban mindenki egyetértett, hogy gyönyörű. :) Szép kapcsú kisiskolás lett belőle. :)
Ne vedd magadra, semmi baj a babáddal, de azért ha nagyon bunkók, állítsd le őket. Nálunk kedvesen hüledeztek csak, nem zavart. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!