Miert Nem hizik?
19 honapos kislanyom 9200 gramm..nagyon keves, tudom. Keveset is eszik, nem tudom mar mit csinalhatnek.
Voltunk vervetelen is, minden rendben volt.
Most megint egy honapja stagnal a sulya..kivagyok keszulve.
Volt valaki hasonlo helyzetben? Tapasztalat?
Semmit nem mond az orvos..
3 kg val született
Neked hany kg? Milyen evő?
1# vagyok. Szerintem akkor azért aggódnának,ha gond van. Státuszon percentilt is néz a védőnő,18 hónaposan pl. Nekünk 2210 grammal született,most 10,8 kg volt egy hónapja kb. Volt novemberbe egy elég masszív fertőző hasmenéses betegsége,ott picit visszaesett,de hozza vissza szépen. Ő azóta hízik,hogy bírta a tejterhelést és visszaállt a tejes étrendre. Az étvágya,háááát...változó,mint a holdállás. :D Ezen én nem stresszeltem az elején sem. Nála pl a hozzátáplálástól 1 évig mindent is megevett hatalmas mennyiségeket. Utána azóta változó,van 1-2 hónap amikor tök jól eszik,van amikor kevesebbeket. Jön a szemfoga azóta meg főleg változik. Amit szeret abból elég nagy mennyiségeket elfogyaszt,pl brokkolifőzelék,ahol képes 2 tányérral is husival pl. Van amit 2 hete még megevett,most meg már mondjuk 2 falatot eszik belőle,a többit turkálja és nem kéri. Mindig rakok elé ételt,a kisétkezésnél meg többfélét,valamit mindig eszik,valami mindig tetszik neki igazából. :D Amikor kevesebbet eszik,akkor két falat. Januárba beteg is volt,ott mondjuk volt egy hét,hogy csak a tápszert fogadta el és mellette szó szerint 2 falatot evett reggelinél,ebédnél,2 falat. Többet nem volt hajlandó. 3#-as Nála meg pont a tojás a menő. :D
Kérdező,az is lehet nem is eszik keveset csak neked tűnik úgy. Mennyiket eszik? Mesélsz egy napról pl? Hány cm? Lehet most hosszra nőtt.
78 cm, nem faradekony sőt... allando mozgasban van. ( a vedőnő a 18 honapos statuszon többet irt be mint ahany kg, keveset vont le a ruha miatt. 9400 et irt be, igy olyan volt mintha ket honap alatt hizott volna 600 grammot, pedig csak 400 at)
Mi telejesen atlagos testalkatuak vagyunk.
A fiam 21 hónapos, 85 centi és 9,9 kiló. Minket elküldött most az új doki vérvételre, kiderült, hogy vashiányos a gyerek. De ez azért van, mert baromi válogatós és nagyon keveset eszik.
Mondjuk nálunk a férjem se egy vastag ember, 185 centi és 76 kiló. Szóval magas-vékony. Valószínűleg a gyerek is az ő testalkatát örökölte.
A 18 hós statuszon is ugyanennyi volt a gyerek súlya amúgy. De ezért nem szólt például a doki. Magasságra nő, csak hízni nem akar. Bár ennyi kajával nem is csoda. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!