2,5-3 hónapos babát vinnél wellnessre?
Még meg sem született, de május végén vagy június elején szeretnénk elmenni wellnessezni, ha minden rendben van. A nagylányunk (3,5 éves) imád menni és mi is.
Természetesen vízbe nem vinném.
Ti elmennétek ilyen pici babával?
Mi a nagylányom eredetileg 6 hónapos korától vittük volna, de a covid miatt 10 hónaposan vittük először szállodába. Nem osztott neki, hogy otthon van-e vagy nem. Amikor nagyobb lett kifejezetten élvezte, pedig meg nagy, csúszdás, játszóházas helyen nem is voltunk, csak sima játszószobás, gyerekmedencésen. Imádja a gyerek a szállodákat😅, minden nap elmondja, hogy menjünk már nyaralni, nyáron hazafelé Horvátországból 1 órán keresztül sírt, hogy vissza akar menni.
Akinek nem volt pihentető gyerekkel menni az pont én vagyok, rettenetesen válogatott akkoriban minden alkalommal, végig etettem meg dackorszakoztam vele az ott töltött időket. Itthon sem pihenek soha, a wellness legalább környezetváltozàs és nem kell addig sem a konyhában szobroznom itthon. Családilag "ki vagyunk éhezve rá", mind a hárman, így ha minden oké és nem lesz nagyon hasfájós a pici szerintem bele is vágunk.
19es, tudod feltaláltak már a kifejezett babás hoteleket, ahova azok mennek akiknek gyerekük van, az való nekik.
És de, zavarni fogja legalább a szomszédban lakókat, nővéremékre az éjszaka ráverték az ajtót mert sírt a gyerek és nem tudtak pihenni.
“És de, zavarni fogja legalább a szomszédban lakókat, nővéremékre az éjszaka ráverték az ajtót mert sírt a gyerek és nem tudtak pihenni“
Rengeteg hotelben megszálltam már, de még soha nem hallottam gyereket a szomszéd szobában sírni, őszintén szólva el sem tudom képzelni h milyen hotel lehet az ahol olyan vékony a fal h át hallatszik a babasírás. Max vki ultragagyi olcsó hely lehet, mert normális hotelekben normális hangszigetelésű szobák vannak. Abban meg teljesen igaza van az egyik válaszolónak h a felnőttek sokkal jobban tudnak zavarni, tavaly nyáron volt szerencsénk egy ilyen kis csoporthoz akik egész nap részegen randalíroztak a medence mellett. Tőlük tényleg nem tudott senki pihenni, úgy kellett rajuk szólni a személyzetnek.
Kérdező ha neked belefér, nyugodtan menjetek!! Mi is tök jól elvoltunk babával.
19! Semmi baj nincs a fejekben. Inkább a te fejedben van baj. :D
Mondjuk szerencsére én eddig normális gyerekesekkel találkoztam, de az emberek nem azért fizetnek ki 250.000+ Forintot, hogy a szomszéd szobából éjszakánként az üvöltést hallgassa. Te is tipik olyan szülő lehetsz, akinek a kis virágszálát mindenkinek el kell viselnie és érte van az egész világ. Aztán felháborodsz, ha valaki beszól.
És de, van gyerekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!