Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2,5-3 hónapos babát vinnél...

2,5-3 hónapos babát vinnél wellnessre?

Figyelt kérdés

Még meg sem született, de május végén vagy június elején szeretnénk elmenni wellnessezni, ha minden rendben van. A nagylányunk (3,5 éves) imád menni és mi is.

Természetesen vízbe nem vinném.

Ti elmennétek ilyen pici babával?

2024. febr. 14. 15:44
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez a gyerek habitusától is függ. Az én fiam úgy aludt ekkora korában, mint a bunda. Ébredt éjjel, de pillanatok alatt vissza lehetett altatni. Szóval mi nyugodtan mehettünk volna.

Tesómék gyereke az ellenkezője, náluk a légy is meg kell álljon a levegőben, ha a gyerek alszik, olyan könnyen felébred. Nekik valószínűleg nem válna be egy ilyen utazás.

A kérdés igazából az, hogy le kell-e előre foglalni. Mi úgy voltunk a 4 hóssal, hogy 3 nappal előtte találtuk ki. Anyáék mentek és volt 2 szabad hely az apartmanban. Ismertük a terepet, voltunk már ott többször, és már a babán is látszott hogy eszik-alszik típus, meg utazáskor is végig alszik, így bíztunk benne, hogy jó lesz. Elôre nem vállaltuk volna be.

2024. febr. 14. 17:55
 12/29 anonim ***** válasza:
2,5-3 hónapost nem vittem, 6 hónapossal már mentünk gyerekes szállodába. Gyerekfüggő amúgy, a nagyobbik alkalmas volt erre, a kicsivel közel egy éves koráig nem mertünk útnak indulni, annyira hektikusan aludt és sokat sírt. Majd meglátjátok, milyen baba.
2024. febr. 14. 18:21
 13/29 anonim ***** válasza:
59%
Szia, mi pont most vtunk a 3 hónapossal. Bele kell kalkulálni, hogy nem olyan lesz mint egy rendes wellnessezés. Nekünk nem vt probléma, alapból lazák vagyunk mindketten. Vízbe mi se vittük, helyette sétáltunk nagyokat vele, illetve felváltva használtuk a wellness részleget, addig a másik vt vele. Az alvásával semmi baj nem volt, jókat aludt köztünk. Mi ajándékba kaptuk ezt, egyébként mi is vártunk volna még 1-2 hónapot, hogy ő is tudjon vízbe menni (jövő hónapban már babauszas lesz neki szóval arra se kellett vna sokat várni). Márciusban meg repülni fog már velünk. Szóval nem feltétlenül kell otthon ülni csak azért, mert baba van :)
2024. febr. 14. 18:32
 14/29 anonim ***** válasza:
13%
Utolsó vagyok, arra tényleg érdemes figyelni hogy bababarát hotel legyen, nem is annyira a többi vendég miatt, ugyanis őket legtöbbször egyáltalán nem zavarja, hozzánk is mindenki jött oda h milyen cuki baba stb. Hanem mert felszereltséget illetően tudnak adni mindent, babaágy, kád stb.
2024. febr. 14. 18:34
 15/29 anonim ***** válasza:

17, azért írta nekem mert írtam, hogy a három hónapos gyerekeimmel voltam, és sírt a gyerek.

15

2024. febr. 14. 20:07
 16/29 anonim ***** válasza:
Akkor bocs.azt hittem te írtad
2024. febr. 14. 20:16
 17/29 anonim ***** válasza:
20, neeeem én ilyet nem írnék senkinek sem.🙂
2024. febr. 14. 20:18
 18/29 anonim ***** válasza:
50%
Max bababarát helyre, hogy ne zavarjam mások pihenését, ha épp akkor jönne rá a gyerekre, hogy 0-24 ordít...
2024. febr. 14. 20:50
 19/29 anonim ***** válasza:
68%

Bírom ezt a “zavarni mások pihenését” dolgot…

Tudod, feltalálták már a 18+ wellness hoteleket, pont ezért, hogyha valakit annyira irritálnak a gyerekek hogy nem tud velük egy légtérben lenni, akkor ez megfelelő opció számára. A normális hotelekben a gyerekes embereknek ugyanannyi joguk van ott lenni, mint a gyerek nélkülieknek, mert ugyanúgy kifizetik a szobadíjat stb. Mielőtt gyerekem született, én is előnyben részesítettem a 18+ hoteleket, de ha volt is olyan, hogy kisbaba vt valahol és esetleg sírt, nem zavart pedig nem voltam egy nagy gyerekbarát. Van baj a fejekben….

2024. febr. 14. 22:13
 20/29 anonim ***** válasza:
50%

Nem.

Benne is van a nevebe wellness..(PIHENES)

Oszintem pici gyerekkel hogy??

Ez igy egy kinlodas

Semmit se tudsz hasznalni, se sauna se medence se nyugodt etkezes

Esetleg felvaltva paroddal de egyedul meg mi a francot uljek a medencebe?

2024. febr. 14. 23:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!