2,5-3 hónapos babát vinnél wellnessre?
Még meg sem született, de május végén vagy június elején szeretnénk elmenni wellnessezni, ha minden rendben van. A nagylányunk (3,5 éves) imád menni és mi is.
Természetesen vízbe nem vinném.
Ti elmennétek ilyen pici babával?
Szerintem ez a gyerek habitusától is függ. Az én fiam úgy aludt ekkora korában, mint a bunda. Ébredt éjjel, de pillanatok alatt vissza lehetett altatni. Szóval mi nyugodtan mehettünk volna.
Tesómék gyereke az ellenkezője, náluk a légy is meg kell álljon a levegőben, ha a gyerek alszik, olyan könnyen felébred. Nekik valószínűleg nem válna be egy ilyen utazás.
A kérdés igazából az, hogy le kell-e előre foglalni. Mi úgy voltunk a 4 hóssal, hogy 3 nappal előtte találtuk ki. Anyáék mentek és volt 2 szabad hely az apartmanban. Ismertük a terepet, voltunk már ott többször, és már a babán is látszott hogy eszik-alszik típus, meg utazáskor is végig alszik, így bíztunk benne, hogy jó lesz. Elôre nem vállaltuk volna be.
17, azért írta nekem mert írtam, hogy a három hónapos gyerekeimmel voltam, és sírt a gyerek.
15
Bírom ezt a “zavarni mások pihenését” dolgot…
Tudod, feltalálták már a 18+ wellness hoteleket, pont ezért, hogyha valakit annyira irritálnak a gyerekek hogy nem tud velük egy légtérben lenni, akkor ez megfelelő opció számára. A normális hotelekben a gyerekes embereknek ugyanannyi joguk van ott lenni, mint a gyerek nélkülieknek, mert ugyanúgy kifizetik a szobadíjat stb. Mielőtt gyerekem született, én is előnyben részesítettem a 18+ hoteleket, de ha volt is olyan, hogy kisbaba vt valahol és esetleg sírt, nem zavart pedig nem voltam egy nagy gyerekbarát. Van baj a fejekben….
Nem.
Benne is van a nevebe wellness..(PIHENES)
Oszintem pici gyerekkel hogy??
Ez igy egy kinlodas
Semmit se tudsz hasznalni, se sauna se medence se nyugodt etkezes
Esetleg felvaltva paroddal de egyedul meg mi a francot uljek a medencebe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!