Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan tanítsam meg a babám...

Hogyan tanítsam meg a babám cumisüvegből inni?

Figyelt kérdés

7 hetes múlt a kislányom, anyatejes. Próbáltam neki teát is és vizet is adni, de igazából a legaeredményesebb a kispohárból való itatás, de azt sem mondanám jónak. Nem tud mit kezdeni a cumival, csak rágja hiába jön belőle a tea, folyik ki a száján mellette. Próbáltam ízesíteni, hátha nem szereti, de úgy sem kell neki. Egyszerűen nem tud cumisüvegből inni. A játszócumit sem fogadja el, ha nem öklendezik tőle, akkor kiköpi.

Akkor azért egyszerűbb lenne, ha már tudna cumizni.

Másnak a babája is volt így?

2009. jan. 4. 14:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha anyatejes nem kell neki más a tejen kivül. Nem kell neki ezért nem akarja elfogadni.
2009. jan. 4. 14:38
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Én is próbáltam az elején a cumit és az üveget is,de nem kellett egyik sem.Játszós cumit nem használunk és nem is bánom,legalább nem kell leszoktatni róla(ujj szopás sincs)Mi pohárból iszunk ,de csak azóta mióta már mást is eszünk.(7hó)amíg csak szopizott nem adtam más folyadékot.Egy kicsi pohárból adtam neki az espumisant,amit a kórházban vettem,de gyógysztárban is lehet kapni(medela)Egyébként szerintem a játszós cumi elcsúfítja a babát olyan idétlenül néznek kia hogy a cumi betakarja az egész arcukat,de ez persze csak az én véleményem.
2009. jan. 4. 14:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Anyatejes babát nehezebb, mert a cicihez van hozzászokva. Minél többször kínáld meg, hogy szokja, aztán szép lassan hozzászokik, a lényeg, hogy minden nap többször találkozzon a cumisüveggel. De mivel az anyatej pótol számára mindent, azért nem fogadja el valószinüleg, mert nem szomjas. Az én kislányom is anyatejes, cumizik is de cumisüvegből nem tud inni. Nem is bánom, mert a kisfiam a cumisüveg (tea) miatt szokott le a ciciről, igy ő tápszeres lett. Nem érdemes kockáztatni.

2009. jan. 4. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!