Mennyit játszotok a 6-7 hónapos babátokkal?
A kérdés azért merült fel bennem, mert nálunk a lányom nyugis baba napi 2-3 órát játszom vele max. (Ezen kívül szoktunk sétálni majdnem minden nap ilyen 1-3 órákat, majdnem mindennap megyünk vagy baba-mama tornára vagy kerekítőre vagy babaúszásra/gyógytornára plusz rokonok is szoktak jönni meg barátok és heti 2x a férjem is itthon van).
De én ha azt látom, hogy ő jól eljátszik, akkor hagyom játszani közben csinálok házimunkát, főzök, rendet rakok, telefonálok vagy akár még gyakorizni is nekiállok, ha jól elvan stb.
A barátnőm itt volt, mondjuk az ő gyereke kevésbé nyugis, kb. napi 2-3 órát végig nyekereg, de ő teljesen meglepődött azon, hogy én egyedül hagytam a gyereket a földön aztán elmentem csinálni a dolgom.
Azóta ezen emésztem magam, hogy vajon nem kellene-e többet a babával lennem.
Az én babám is ilyen volt, és most 1 évesen is ilyen.
Simán tudok, főzni, teregetni, vasalni, ő addig a földön elmatat, túrkál a szekrényekben, pakolja a könyveit, elmászkál a lakásban.
Ne emészd magad, annak örülj, hogy az ébren lévő baba mellett is tudsz haladni a dolgaiddal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!