Hogyan alszik és mennyit éjjelente a pár hetes babátok?
Figyelt kérdés
Normális hogy a 15napos babámnak este 23hkor villan ki a szeme és hajnal 1kor alszik el ?2024. febr. 4. 16:46
2/7 anonim válasza:
Persze, ők még nem tudják megkülönböztetni az éjjelt és a nappalt. Pontosabban nincs még kialakulva a cirkadián ritmusuk. Ez 2-4 hónapos kor körül alakul ki, valószínűleg akkor lesz nagyobb eltérés a nappalotok és az éjszakátok között, addig ilyen kesze-kusza az egész.
3/7 anonim válasza:
Normális. Nekünk is pont így volt. Felkelt, szopizott és altatni próbáltam. Akármivel, akárhogy próbálkoztam 2 órát ébren volt. Majd 3 órát aludt, és aztán megint 2 órát ébren volt. Plusz mikor beköszöntött a hasfájás, volt hogy felkelt 11kor és reggel 7kor aludt el. Soha életemben nem voltam olyan fáradt mint abban a pár hétben. Most 3 hónapos. 2-3 hete este fél9kor-9kor elalszik, reggel 8ig alszik. És bár 2x kel enni, de csak 10-20percre, és alszik is tovább magától, nem kell altatni.
4/7 A kérdező kommentje:
3as mennyi idősen csinálta ezt a babád? Tegnap elaludt 23 orakor a kislányom majd kelt 3 kor enni meg 7 kor most 10 ora van 8tól alszik. Amúgy nincs fenn éjjelente csak enni.Remélem ez így marad :( Örülök hogy rendeződött nektek 🩷🥰
2024. febr. 5. 10:18
5/7 anonim válasza:
Szerintem kb egy-két hetes korától és még a 6. héten is emlékszem, hogy nem változott semmi, pedig azt hittem fog.😁 Aztán jött egy időszak amikor éjfél előtt nem tudtam egyszer sem elaltatni. És most nemrég kezdett elaludni fél9 körül. Most is van, hogy nehéz elaltatni, de ha sikerül, akkor már alszik reggelig, csak enni kel fel.
6/7 anonim válasza:
Nálunk is ez volt.
7 hetes korában állt be változás: egyik napról a másikra abbahagyta az éjszakai ébredéseket és ébrenléteket.
(Ugyanakkor cserébe nappal gyakrabban eszik és egyhuzamban kevesebbet alszik.)
7/7 A kérdező kommentje:
Ez szuper kedves 6os :)
Remélem nálunk is így lesz, inkább aludjon éjjel többet mint nappal.
Valami trükk ami bevált erre?
Nekünk éjszaka egy bölcsőben alszik az ágyunk mellett nappal a saját szobájában a kiságyában. Éjjel van egy kis kék lámpám a szobába hogy rálássak éjjel, nappal a világos szobába alszik porszívozok mellette pakolok csattogok 🤣🙏 Ez igy eleg h majd megkülömböztesse a nappalt az éjjeltől? Illetve éjjel vagy nem szólok hozzá vagy suttogok :D
2024. febr. 6. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!