Az normális hogy éjjelente legalább egy óra cicizéssel tudom csak visszaaltatni az 5 hónapos babám?
Biztos, hogy nem aludna el? Én ilyenkor csak akkor veszem ki, ha látom, hogy már sírni akar, mondjuk nekem hat hetes. Éjjel azt csinálja, hogy cicin elalszik/megnyugszik, a kiságyba berakom akkor fészkelődik/nyögdécsel, de pár perc alatt visszaalszik.
Nekem is fura volt eleinte, hogy ennyi az egész. Sőt, volt hogy kitekergett a kezemből, leraktam és rögtön elaludt.
Utolsó te ezt honnan veszed.Van hogy az enyém is úgy alszik el,hogy "szenved"egy sort és négy hónapos.
Kérdező.Próbáld meg,hogy hagyod egy picit,hátha vissza alszik magától.
Nekünk 5,5 honaposan volt egy ilyen, kB 1 hónapos időszak, amikor kelt éjjel szopizni és 1-2 órát fenn volt.
Aztán kijott az alsó 2 foga.
Azóta, ha ebred éjszaka, nem szopizik, csak betakarom és alszik
Szóval ilyen oka is lehet.
Mondjuk nálunk nem volt a szájában 1 óráig a cici, mert nem kellett neki, 5 perc szopi után kikopte.
De cumival ek tud aludni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!