Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit lehet érteni az alatt a...

Mit lehet érteni az alatt a kérdés alatt hogy " jó baba"?

Figyelt kérdés
Állandóan ezt kérdezgetik mióta megszültem. " És jó baba"? Mit kell ez alatt érteni? Hogy csendbe van a baba 0-24be és nem is sír vagy mi? eskü nem értem a kérdés kimenetelét. 2 hetes a babám.
2024. jan. 28. 11:36
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
19# Azt is leírtam, mit válaszolj. Ha nagyon zavar a megfogalmazás, meg kérheted a rokonokat, hogy ne így tegyék fel a kérdést, hanem pl "hogy van, hogy alszik, stb" Ha valami zavar, szóljál, azért van szád.
2024. jan. 28. 14:27
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak ilyen debil small talk, nem kell neki túl nagy jelentőséget tulajdonítani. Én mindig azt mondtam erre, hogy "persze, a legjobb", téma lezárva.
2024. jan. 28. 14:32
 23/25 anonim ***** válasza:
58%

Miért kell mindenen megsértődni? Egy baba eszik, alszik, sír. A jó baba szépen eszik, sokat alszik és keveset sír. Ez jó a családnak és jó a babának is. Mégis mit kérdezzenek? Lehet, hogy nem a legszerencsésebb megfogalmazás, de biztos nem arra utal, hogy bűnözőnek, vagy lezüllött alkoholistának gondolják a nem jó babát.

Nem volt egy sokat síró és a jó babám. A sokat sírót sem tekintettem soha rossznak, de tény, hogy vele csak túléltük a babakort, s jó babával élvezni is lehetett ezt az időszakot.

Ha mindenen megsértődtök akkor előbb utóbb nem kérdeznek semmit, és akkor meg az a baj, hogy elmaradnak a régi barátok.m

2024. jan. 29. 10:34
 24/25 anonim ***** válasza:

Tőlem ezt azok kérdezik, akik nem nagyon ismernek, illetve akiknek nincs gyerekük és fogalmuk sincs mit kérdezzenek róla.

A fix válaszom az, hogy nagyon jó baba, szépen eszik, sokat mozog, keveset alszik, de jókedvű. Ennyi.

2024. jan. 29. 10:44
 25/25 A kérdező kommentje:
De nem sértődtem meg..Csak nem értettem a kérdést és hogy ilyenkor mit kell irni.. Hasfájós a babám tehát sokat sír.Ennyi a válaszom. Hol olvasod azt hogy besértődtem?
2024. jan. 29. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!