Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit lehet érteni az alatt a...

Mit lehet érteni az alatt a kérdés alatt hogy " jó baba"?

Figyelt kérdés
Állandóan ezt kérdezgetik mióta megszültem. " És jó baba"? Mit kell ez alatt érteni? Hogy csendbe van a baba 0-24be és nem is sír vagy mi? eskü nem értem a kérdés kimenetelét. 2 hetes a babám.
2024. jan. 28. 11:36
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
83%

Mond nekik,hogy nem jó, bankot jár rabolni éjjelente..

Nem értem én sem, hogy lehet egy kisbaba rossz baba

2024. jan. 28. 11:38
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Semmit. Olyan, mint a "Hogy vagy? Kösz, jól."

Jó baba? Igen, jó.

2024. jan. 28. 11:39
 3/25 anonim ***** válasza:
95%
Eszik, alszik, nem sír.
2024. jan. 28. 11:40
 4/25 A kérdező kommentje:
Mert ha sir akkor nem jó baba vagy mi? Esküszöm felidegel.Nem rossz sem mert nem szedi még szét a házat egyenlőre.
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Általában arra akarnak ilyenkor rákérdezni, hogy alszik-e, legalábbis én úgy látom.
 6/25 A kérdező kommentje:
Akkor egy baba nem jó ha sír? Oké megírom hogy sír a babám, nem jó🤷‍♀️🤣
2024. jan. 28. 11:41
 7/25 A kérdező kommentje:
#5 akkor kérdezze azt.80% a az újszülötteknek nem alussza át az éjszakát.
2024. jan. 28. 11:42
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Tőlem mindig azt kérdezik, és szopizik rendesen? Mindha bárkinek köze lenne hozzá. És mikor mondtam, hogy már nem (orvos mondta hogy kell a pótlás, mert nem gyarapodik) akkor húhaaa, az nem jó, szoptatni kell, nem jól csinálom!

Valahogy az emberekbe beragadt ez a két dolog, amiről feltétlen tudniuk kell, hogy eszik és alszik e a baba.

2024. jan. 28. 11:43
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem is kérdezgetik és ilyen formában. Sztem a több kérdés összefoglalva. Pl.: Jól eszik, jól alszik, elvan, mikor leteszed, korának megfelelően fejlődik...? Én mindig azt válaszolom, hogy igen. Meg hozzáteszem, nem sír, néha fáj a hasa, de nem vészes, éjjel egyszer kel csak.
2024. jan. 28. 11:53
 10/25 anonim ***** válasza:
77%
De elég bugyuta így kérdezni. Én is utálom. Meg igazad van, hogy ha nehezebb egy babával, akkor rossz?! Olyan hülyeség. Vagy milyen választ várnak? Hogy nem jó, mert hasfájós vagy sírós vagy sokat kel éjszaka? És akkor ettől rossz?!
2024. jan. 28. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!