Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem alszik a kicsi? Fél...

Miért nem alszik a kicsi? Fél éves a baba és egyszerűen alig alszik.

Figyelt kérdés
Éjszaka 2-3 óra után alig valamit, azt is nyugtalanul. Napközben néha 1-1 órát, de az sem jellemző. Nem hiszem, hogy baja lenne, mert nem látszik rajta, hogy nyugtalan lenne. Mit lehet ilyenkor tenni? Hogy lehetne elérni, hogy aludjon valamit, mert szerintem ez nagyon kevés.
2009. jan. 4. 09:04
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha azt a keveset is nyugtalanul akkor vmi gond mégis lehet. Olyasmire gondolok h elég-e neki a táplálék amit kap, eleget van-e FRISS levegőn? menniyt sétáltok naponta?

Nekem az első 4 hét katasztrófa volt, de aztán kitaktikáztuk és gyönyörűen rátért az éjszakai alvásra.

Először úgy időzítettem a fürdést hogy éjfél és 3 közöt aludjon. Aztán picit előbb letettem akkor már 11-3 ig aludt később 10-4-ig és így tovább. Nem fürdettem a klasszikus kora esti órában és belérögzült ha fürdés akkor fekvés és nagy alvás. Most h 6 hónapos 7 kor fürdik de amíg pici volt sakkozni kellett. Nem felüdítő éjjfélkor babát fürdetni de ha ezt kívánta a taktika...

Napközben 5 után már nem engedem aludni, jétszunk, jól kifárasztom, bevonjuk a napi társasági életbe és nem tud elaludni, este viszint mint a bunda.

2009. jan. 4. 09:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Mi 4,5 hósak vagyunk az én kislányom csak a levegőn alszik , ott kb 2-3 órát, délután még egy órát de azt is úgy hogy lebujok mellé és félig a mellem a szájában.

Éjszaka nagyon sokszor ébreszt 2 óránként és reggel 7kor már fent van, én sem hiszem hogy baja lenne.

Ha nem lenne elég a mellem akkor biztos sírna, de általában ő köpi ki, és utána néztem és még folyik a tejem.

2009. jan. 4. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!