Miért nem alszik a kicsi? Fél éves a baba és egyszerűen alig alszik.
Szerintem ha azt a keveset is nyugtalanul akkor vmi gond mégis lehet. Olyasmire gondolok h elég-e neki a táplálék amit kap, eleget van-e FRISS levegőn? menniyt sétáltok naponta?
Nekem az első 4 hét katasztrófa volt, de aztán kitaktikáztuk és gyönyörűen rátért az éjszakai alvásra.
Először úgy időzítettem a fürdést hogy éjfél és 3 közöt aludjon. Aztán picit előbb letettem akkor már 11-3 ig aludt később 10-4-ig és így tovább. Nem fürdettem a klasszikus kora esti órában és belérögzült ha fürdés akkor fekvés és nagy alvás. Most h 6 hónapos 7 kor fürdik de amíg pici volt sakkozni kellett. Nem felüdítő éjjfélkor babát fürdetni de ha ezt kívánta a taktika...
Napközben 5 után már nem engedem aludni, jétszunk, jól kifárasztom, bevonjuk a napi társasági életbe és nem tud elaludni, este viszint mint a bunda.
Mi 4,5 hósak vagyunk az én kislányom csak a levegőn alszik , ott kb 2-3 órát, délután még egy órát de azt is úgy hogy lebujok mellé és félig a mellem a szájában.
Éjszaka nagyon sokszor ébreszt 2 óránként és reggel 7kor már fent van, én sem hiszem hogy baja lenne.
Ha nem lenne elég a mellem akkor biztos sírna, de általában ő köpi ki, és utána néztem és még folyik a tejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!