Kisfiam 18 hós állandóan megy a hasa baj lehet?
Figyelt kérdés
Kisfiam kb 3 hós kora óta úgy van, hogy 2 hónapot normál széklet 1 hasmenés. Már nem tudom mit csináljak vele. Állandóan kér székletvizsgálatot a doktor. Hol candida hol Staphylococcus aureus jön ki. Most épp az utolsó van. Kapott már több kúra szerű kezelést utána 2 hónapig minden ok és kezdődik előröl. Volt másnak is így a babája? A doki szerint semmi komoly csak ő erre érzékenyebb más babák pl sűrün vannak megfázva neki sűrün megy a hasa. És meddig lessz ez így?jan. 26. 11:31
1/17 anonim válasza:
Itt nem fordulnak meg orvosok. Micsoda felelőtlenség, hogy totál ismeretlenektől vársz diagnózist egy ilyen súlyos betegségben?
A diagnózis adott.
Utánanéztél, hogy miért újul ki rendszeresen?
Fertőtlenítetted az egész lakást, a ruháit, a törölközőket, a ti ruháitokat, stb.?
Valahonnan csak visszafertőződik a kicsi!
2/17 anonim válasza:
Ha az orvos azt mondta,hogy nincs baj,semmi komoly akkor miért nem hiszel neki?
3/17 anonim válasza:
"És meddig lessz ez így?"
Tegnap este elromlott a jósgömböm bocsi.
Most tényleg másoddiagnozist kérsz idegen emberektől a neten, amikor vannak orvosi papírjaid?
6/17 anonim válasza:
Szerintem célszerű lenne ételallergiában gondolkodni.
4# voltam.
7/17 anonim válasza:
kérdező lehet egy dietetikushoz kéne fordulni lehet diétás étrend vagy ételváltoztatás segitene mert lehet hogy olyat eszik amire érzékeny vagy allergia,szerintem vidd el másik orvoshoz is.Mert szerintem azért ez nem normális hogy szinte vagyis elég súrún megy a hasa.
9/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsod. Első gyermek és nem vagyok jártas az ilyesmiben viszont az aggódás az már nagyon megy😂 utána nézek. Csak az az 1 dolog, hogy ha allergia lenne mindíg kéne menjen a hasa? Mert új ételt nem kapott mostanság
jan. 26. 14:13
10/17 anonim válasza:
meg szerintem kérj neki egy teljeskörú laborvizsgálatot meg hasiultrahangra is vidd el plusz allergia teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!