Miert piszkalja a kisfiam allandoan a fuleit?
Sziasztok, tudnatok segiteni? A kisfiam 14 honapos, es kb 1-2 honapja, allandoan a fulet birizgalja, meg van, h a mutato ujjait is bele rakja a fuleibe. 6 foga jon egyszerre szegenynek, en ezzel parositottam, h lehet e miatt fajhat neki.
A masik dolog, h hogyan kell tisztitani? Mert nekem azt mondtak, h csak kivulrol, tehat a fulpalcikat nem lehet a lyukba bedugni minz nekunk felnotteknek, de viszont, nekem igy tunik, mintha lenne benne neki fulzsir teljesen bent a lyukban.
Nemtudom mit csinaljak...
Egyebkent nem folyik az orra, nyaladzik kicsit, de nem siros... Eszik/iszik szepen, laza nincs....
Koszi szepen
Fog.
A fulzsirra 1-2 csepp paraffin olajat ajanlott a ful orr gegesz heti 1-2 alkalommal. Szinten erosen zsirosodo a gyerek fule. A fulpiszkalasnak es a zsirosodasnak nincs egymashoz koze ezt mondta az orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!