Vizes hányás és fejbeütés kötött lehet összefüggés? V mitől lehet?
Figyelt kérdés
Tegnapreggel és ma reggel is beütötte a fejét. Figyeltem, nem volt eltérés azon kívül hogy tegnap esti ébredés után nyűgös volt. Jó kedve van most is. Ma pl egész nap. Viszont mikor hazaértünk nemrég egyik pillanatban azt veszem észre hogy fél deci víz állagú, színű valami jött neki vissza. Nem értem hogyan amikor nem ivott vizet.jan. 23. 17:17
21/29 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak..
Erre gondoltam
Amúgy azt tudod,hogy a tünetek 48-72 óráig jelentkezhetnek?
22/29 A kérdező kommentje:
Ez nem az én kérdésem.
Bejöttünk. Azt esetleg tudjátok hogy a vizsgálatokhoz mehetek vele én is ? Szoktak ezen problémázni?
jan. 23. 22:04
23/29 anonim válasza:
Kötelesek engedni vele. Jogod van hozzá,nem küldhetnek ki.
24/29 anonim válasza:
1 éves a gyereked, egészen biztos, hogy mehetsz vele. Illetve igen, jogod is van ott lenni.
26/29 anonim válasza:
Hogy van a gyereked? Bent tartottak?
Remélem semmj baja :)
28/29 A kérdező kommentje:
Bent vagyunk igen, megfigyelésen. Vért vettek, pisi mintát és ennyi. Szokásosan viselkedik egyébként.
jan. 24. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!