Kedves Anyukák és Apukák! 1 éves lesz a kislányom, és kb. 2-3 hete stabilan jár, rengeteget mozog, fáradhatatlan. A hízása viszont megtorpant (amúgy sem dundi baba), lehet a kettő között összefüggés?
Igen.
Te is ha mozogsz, akkor több kalóriát égetsz nem?
1. nem vagyok butus, csak tapasztalatlan és megijedtem kicsit, ezért írtam ide, itt sokkal okosabb, tájékozottabb szülők vannak nálam.
2. sosem szoktam dicsekedni, mirefel? Ha megkapná a Nobel-díjat, azzal lehetne, de arra mèg várni kell, majd megírom neked.
3. senkit nem szoktam itt sértegetni, de most kivételt teszek: olvasd el a kérdést, értelmezd és ha tudsz válaszolj, segíts, ne kritizálj, pl. ahogy az 1. válaszoló. Vagy kussolj.
Nekem nagyon sokáig dundi volt a kislányom. Mindig mondták, hogy ha elindul majd "lemozogja" a felesleget. Így is lett.
Úgy kellett szaladnom utána a kajával. Folyamatosan jött ment.
Kedves 5. válaszoló, neked is köszi a kommentet :) napok óta kanállal rohangálunk a kislány után vagy a házban vagy a kertben :P
Mostanra kb. minden fontosabb, érdekesebb, mint az evés.
Szia
Kislányom másfél éves,3 hete csak csipeget...
1 éves korától stagnál a súlya,mióta megy,nincs megállás
Nem érdekli az evés,türelmesnek kellene lennem,de engem is idegesít,hogy semmit nem hízik
Most orvosi javaslatra adok neki Vitacolant,napi 5 ml
Háátha...😃 enne egy picivel többet
Pedig jó a súlya,de hogy mitől?! Azt nem tudom
Ha jól tudom 1 éves kortól 2 éves korig 1.5kg-2.5kg kell hizniuk...
Kedves 8. válaszoló, neked is köszönöm a segítséget. :) Ment a zöld kezecske!!
Az okoskodóknak: látjátok így is lehet válaszolni. Anélkül, hogy engem minősítgetnétek. Ha nem segítő szándékkal írsz, inkább ne is fáradj.
Aki szerint dicsekszem...hát mindenki magából indul ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!