Vizes hányás és fejbeütés kötött lehet összefüggés? V mitől lehet?
Figyelt kérdés
Tegnapreggel és ma reggel is beütötte a fejét. Figyeltem, nem volt eltérés azon kívül hogy tegnap esti ébredés után nyűgös volt. Jó kedve van most is. Ma pl egész nap. Viszont mikor hazaértünk nemrég egyik pillanatban azt veszem észre hogy fél deci víz állagú, színű valami jött neki vissza. Nem értem hogyan amikor nem ivott vizet.2024. jan. 23. 17:17
11/29 anonim válasza:
Azért nem m8ndegy hogyan ütötte be a fejét, ha lekoccolt valamit csak, vagy 2x fejreesett nem mindegy.
12/29 A kérdező kommentje:
Az ajtófélfába ütötte be erősebben oldalt, meg elesett de az nem volt nagy, mert félig tartotta magát. Pupilláit néztem, szemével követi az ujjam, jó kedvű, "beszédes", nem inbolyog. Igazából ezek alapján döntöttem úgy hogy holnap viszem el.
2024. jan. 23. 19:04
14/29 A kérdező kommentje:
Plusz az alapján hogy nem az eset után volt a hányás. Jobban mondva nem közvetlen utána.
2024. jan. 23. 19:09
15/29 A kérdező kommentje:
Nem. A kórházat hívtam.
2024. jan. 23. 19:10
17/29 anonim válasza:
Nekem reggel volt apró balesetem, este kezdtem el hányni...7 napot voltam kórházban agyrázkódással...
18/29 babyboom567 válasza:
De komolyan, egy plusz körtől kímélted volna meg magadat,ha ma beviszed,hisz a háziorvos úgyis be fog küldeni.Ott már az ő elelőssége lesz,és muszáj lesz bevinned,hisz ő nem tud sem röntgent csinálni, sem a kutacsát megultrahangozni, sem a szemfeneként megnézni.
19/29 anonim válasza:
Nem értem ezeket.. Az egyiknek 3 hónapja ütötte be a fejét és azon pörög, hogy biztos lett baja, és CT, a másiknak reggel, hányt is a gyerek, de nem viszi... Mi a fsz.
20/29 anonim válasza:
Nem írtal ki véletlenül egy kérdést már erről?
Nem te vagy akinek fel spagetti méretű kis csík volt a gyerek fején az ütes után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!