Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik a legjobb popsi krém?

Melyik a legjobb popsi krém?

Figyelt kérdés
2024. jan. 23. 15:54
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
68%

Nekünk is van vaníliás popsikrém, megnyugtatok mindenkit h semmi vanília illata nincs 😄😄😄

Nekünk a Sudocrem nem jött be.

2024. jan. 24. 08:48
 22/27 anonim ***** válasza:
72%
Végre valaki,aki ismeri,és nem hülyéz le rögtön.Mondjuk én azt írtam,hogy nálunk nagyon nem volt jó,de nem a vanília miatt.Ami még mindig nem illatanyagként van benne,hanem hatóanyagként.
2024. jan. 24. 08:55
 23/27 anonim ***** válasza:
0%

23-as!

Rendkívül támogatóak a magyar édesanyák ahogy elnézem….

Ja nem, inkább rossz indulatúak és azt merészelik lepontozni aki a természetes dolgokat preferálja?!

Gratulálok ezzel magatokat írjátok le.. felelőtlenek vagytok és rossz májúak!

2024. jan. 24. 09:54
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
22es vagyok, nekünk sem jött be a vaníliás popsikrém. De azért próbáltuk ki mert vki azt mondta h nekik nagyon jó vt. Mi külföldön élünk, és egy itteni cink-oxidos kenőcs jött be a piros popsira. Egyébként körömvirágos popsikrémmel kenem neki.
2024. jan. 24. 12:25
 25/27 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi az a vaniliás popsikrém.Mi a gyógyszertári popsikrémet használjuk.Nagyon jó piros popsira.A kisfiamnak néha még most is azt használjuk 9 éves,de néha piros szokott lenni a popólyuka körül,pedig rendesen tisztálkodik,akkor popsikrémezem 2-3 napig és elmúlik.

A lányunknak a sudocrem volt jó.

Én inkább a gyógyszertári popsikrémet ajánlanám kipróbálásra első körben.Olcsóbb is.

2024. febr. 7. 09:59
 26/27 anonim ***** válasza:
64%
25,a vaniliás popsikrém az egyik fajta gyógyszertári.Csinalnak több félét,az egyik ezek közül a gyógyszertári vaniliás popsikrém.De van több ilyen kevert is.
2024. febr. 7. 10:45
 27/27 anonim ***** válasza:

26#

Én a sima gyógyszertári tégelyes popsikrémet használjuk.Nem vaniliás sztem.Ez bevált.Az orvossal fel szoktam iratni.Enyhén sárgás szinű.Sokáig elég mert nem kell mindennap popsikrémezni,csak 1-2 hetente pár napig.

2024. febr. 8. 09:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!