Aki sokat viszi sétálni, a járni még nem tudó babáját, nem érzi úgy, hogy több mozgásra lenne szüksége a babájának?
9 hós babánkat ha pl. sok elintézni valónk van a párommal szinte egész nap csak visszük magunkkal és akkor vagy az autóban ül, vagy a babakocsiban. Otthon megállása nincs egyébként, mászik, áll, lépeget a bútorok mellett. Alapjáraton 2-szer viszem sétálni, lehet elég lenne napi 1 séta is???
Ti hogy gondoljátok ezt?
Egy nap egyszer megyünk sétálni, Előtte-utána vagy itthon vagyunk, vagy anyukámnál, vagy vásárolunk, stb. Sajnos az elintézni valók mindig csőstől jönnek, ilyenkor jövünk-megyünk, alig várom, hogy hazaérjünk.
Én sokszor érzem, hogy "rángatom" a gyereket, lehet, hogy én szeretem, bírom a pörgést, úgy gondolom, hogy egy pici baba agyát nem kell megterhelni ennyire.
8 hónapos a fiam, szintén, mint a tiéd, lépeget, mászik, veszélyes üzem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!