2 hós oltások mellékhatásai mik voltak?
Figyelt kérdés
Kislányom meg fogja kapni a kötelező mellett a Bexserot és a rotavírus ellenit is, de hogy ennyi mindent kap egyszerre, nagyon félek, hogy mennyire fogja megviselni őt. A 2 szuris oltás miatt is izgulok, de most olvastam, hogy a rota után hasfájás és üvöltés várható, amitől nagyon megijedtem, mert szegénykém már amúgy is hasfájós. Érdekelne, hogy mások mit tapasztaltak ezeknél?2024. jan. 17. 14:41
1/19 anonim válasza:
Semmi nem volt nálunk egyik oltásnál sem
2/19 anonim válasza:
Az első kötelezőtől volt egy pici hőemelkedése a nagynak, semmi mástól semmi, még a rettegett mmr sem okozott semmit. 🙏🏻 A kicsinél egyiknél sem volt mellékhatás.
3/19 anonim válasza:
Magas laz, nyugosseg, sok siras. De csak aznap, amikor megkapta az oltasokat, masnap mar semmi.
4/19 anonim válasza:
Nem voltak mellékhatásai az oltásoknak
5/19 anonim válasza:
Semmi.
Egyiknél sem (már minden kötelező megvan)
6/19 anonim válasza:
Nekünk aznap este borzasztóan sírt. Ennyi.
7/19 anonim válasza:
Nálunk kapta a kötelezöket meg a rotát. Nagyon nyűgös volt sokat sírt egész és másnap lázas is volt kellett kúp. De harmadnap már semmi baja nem volt.
8/19 anonim válasza:
Jobban aludt utána, ez volt a mellékhatás. 🙂
De a fiam a Bexserót nem kapta együtt a Rotával. A gyerekorvosunk szerint nem indokolja esetünkben semmi, hogy a Bexserót fél éves kora előtt megkapja.
9/19 anonim válasza:
Miért adatod be 2 hónaposnak egyszerre? Nekem azt javasolták gyerekorvosok, hogy a bexerot és a rotát is majd akkor adassam ha a 4. Havi oltás után eltelt egy hónap legalább, szóval 4 vagy 5 hónaposan. Nem terhelnék így egy 2 hónapos babát.
10/19 A kérdező kommentje:
Természetesen minden az orvos javaslata szerint történik, nem is az én ötletem volt, hogy ilyen picin ennyi mindent kapjon.
2024. jan. 17. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!