Mikor mertetek először hosszabb időre (egy egész nap vagy hétvége) elutazni a babátokkal?
4 hetes volt. Mentünk vidékre szüleinkhez. Ottalvással.
Nekünk napirend még hírből sem volt ilyenkor. :)
Teljesen mindegy, hol vagytok, ha te ottvagy vele.
Ne parázz ennyire.
2 hetesen egész napos családi szülinapozásra mentünk.
3 hónaposan már 3 napra nyaralni.
Tulgondolod, es pont, hogy ezzel artasz neki.
Ugyanilyen rugalmatlan es feszult lesz mint te.
7 naposan vittem egy nagy kerti partiba, az exem szeretett volna menni, annyi, hogy nem vittem a BBQ kozelebe, egyebkent jot aludt a babakocsiban, ha felebredt megszoptattam.
3 honaposan hosszabb repulo utra mentunk.
Mi azota is sokat utazunk. Barhol elvan, elalszik, feltalalja magat. Csak neveles kerdes az egesz.
6 hónapos nálunk a kicsi, de kb még 2 egyforma napja nem volt, tehát ennyit a napirendről. Az esti fürdés van belőve úgy kb 8 órára (+-1 óra), azon kívül eszik mikor éhes, alszik mikor álmos.
2 hónaposan neki az a lényeg hogy tiszta legyen a pelusa, kapjon enni, tudjon hol aludni és te a közelében légy. Az hogy ez hol történik meg teljesen mindegy. Minél több inger éri, annál rugalmasabban fogja kezelni az ilyen helyzeteket. Bár gondolom nem akarsz menni anyóshoz és indokot keresel, ezt mondjuk megértem.
Pont akkor egyszerűbb, mert még nincs napirend, ami hez ha nem alkalmazkodsz, több napig szívhatsz utána.
Sok ember közé csak a négy hónapos oltás után ajánlott vinni, ha megoldható, de a szüleidhez, ha 1-2 óra az út max, menjetek nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!