Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor mertetek először hosszab...

Mikor mertetek először hosszabb időre (egy egész nap vagy hétvége) elutazni a babátokkal?

Figyelt kérdés
Én a 2 hónapos babámmal még nem mertem elindulni anyósomékhoz hosszabb ott tartóukodásra, mert olyan bizonytalannak érzem még a kialakulóban lévő napirendet, szoptatásokat, amit máris megborítanék egy idegen környezetben. Ezt túlgondolom?
2024. jan. 13. 18:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Igen, tulgondolod. Az is csak egy nap lesz. A napirend (amit csak te tartasz fontosnak) a babadnak nem letezik. Viszed a kocsijat vagy a mozeskosarat, neki 2 honaposan tokmindegy, hol van.
2024. jan. 13. 18:48
 2/13 anonim ***** válasza:
74%
Én azt vallom, hogy ha egy nap rendje felborul, hát puff neki. 2hónaposan még olyan nagyon pontos napirend úgysincs hiszen etetem amikor éhes, altatom amikor álmos. Nagyobb fiam is 1hónapos volt amikor elmentünk vasárnapi ebédre de úgy, hogy reggel kelés után indultunk és este 7fele jöttünk haza (fél óra az út). Azóta szinte minden vasárnap ugyanúgy megyünk. Most született tesó, épp 3hetes, holnap már megyünk a szokásos ebédre. Van szoba ahol tudom szoptatni, kendőbe elalszik rajtam. Ha messzebb lennének, egész hétvégére is maradnék.
2024. jan. 13. 18:51
 3/13 anonim ***** válasza:
80%

4 hetes volt. Mentünk vidékre szüleinkhez. Ottalvással.

Nekünk napirend még hírből sem volt ilyenkor. :)

2024. jan. 13. 18:52
 4/13 anonim ***** válasza:
73%

Teljesen mindegy, hol vagytok, ha te ottvagy vele.

Ne parázz ennyire.

2024. jan. 13. 19:01
 5/13 anonim ***** válasza:
72%
6 hetes volt, amikor a tesóm gyerekének a szülinapi bulijára voltunk hivatalosak. Egy hétvégét a szüleimnél töltöttünk.
2024. jan. 13. 19:04
 6/13 anonim ***** válasza:
58%
3 hónapos lesz a babám, most lesz először ilyen alkalom :)
2024. jan. 13. 19:25
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

2 hetesen egész napos családi szülinapozásra mentünk.

3 hónaposan már 3 napra nyaralni.

2024. jan. 13. 20:55
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Tulgondolod, es pont, hogy ezzel artasz neki.

Ugyanilyen rugalmatlan es feszult lesz mint te.

7 naposan vittem egy nagy kerti partiba, az exem szeretett volna menni, annyi, hogy nem vittem a BBQ kozelebe, egyebkent jot aludt a babakocsiban, ha felebredt megszoptattam.

3 honaposan hosszabb repulo utra mentunk.

Mi azota is sokat utazunk. Barhol elvan, elalszik, feltalalja magat. Csak neveles kerdes az egesz.

2024. jan. 13. 23:03
 9/13 anonim ***** válasza:

6 hónapos nálunk a kicsi, de kb még 2 egyforma napja nem volt, tehát ennyit a napirendről. Az esti fürdés van belőve úgy kb 8 órára (+-1 óra), azon kívül eszik mikor éhes, alszik mikor álmos.

2 hónaposan neki az a lényeg hogy tiszta legyen a pelusa, kapjon enni, tudjon hol aludni és te a közelében légy. Az hogy ez hol történik meg teljesen mindegy. Minél több inger éri, annál rugalmasabban fogja kezelni az ilyen helyzeteket. Bár gondolom nem akarsz menni anyóshoz és indokot keresel, ezt mondjuk megértem.

2024. jan. 14. 00:15
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Pont akkor egyszerűbb, mert még nincs napirend, ami hez ha nem alkalmazkodsz, több napig szívhatsz utána.

Sok ember közé csak a négy hónapos oltás után ajánlott vinni, ha megoldható, de a szüleidhez, ha 1-2 óra az út max, menjetek nyugodtan.

2024. jan. 14. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!