Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináltok egész nap a 3-4...

Mit csináltok egész nap a 3-4 hónapos babátokkal?

Figyelt kérdés

Vagy csináltatok régen?

Közben alszik? Mennyit?

2020. aug. 19. 12:33
 1/4 anonim ***** válasza:
79%
Napi 3szor alszik, közte eszik és játszik, nézelődik a játszószőnyegen.
2020. aug. 19. 12:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Első babámmal naponta 2szer mentünk sétálni, azon kívül evett, aludt. 3 hónaposan kb egyszer kelt éjjel enni, napközben össze-vissza aludt, evett. Nyár volt, így néha bevittem a medencébe magammal, nagyon tetszett neki. Udvarra leterítettem egy pokrócot, azon gyakorolt hason lenni, rossz időben pedig egész nap aludt. Csörgővel, kontrasztos képekkel próbáltam szórakoztatni. Második babámmal hasonló volt, de a nagy sokat szórakoztatta, tök jól elvoltak már akkor is, csak figyelnem kellett rájuk semmi más 😅
2020. aug. 19. 12:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Éjjel egyszer kel enni,olyan 4-6 körül, akkor még általában vissza tudom altatni egy-ket órára,ma fél 9-kor kelt.eszik, pelus csere,felöltözés, hason játszik, aztán alszik. sajnos az esetek többségében fél óra 40 perceket alszik, pedig mindenféle altatást próbáltam már,mert igényelne hosszabb alvást.ma szerencsénk van, hosszabban alszik.ha felébred eszik, játszunk aztán séta. A séta nem fix idő, attól függ,hogy milyen napja van, fél órákat alszik-e. Este 7-kor kezdjük a furdetést (esetleg később,ha későn ébredt az utolsó alvasbol) 8 körül alszik.

Nagyon szereti,ha színes könyveket rakok elé,azt sokáig nézegeti.probal fogni dolgokat és a szájába venni,mindent rágna, azon bosszankodik,ha nem sikerül

2020. aug. 19. 13:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Brutal keveset aludt akkoriban. Hat úgy nagyon semmit. Nezelodott hason. Időnként adtam neki újabb játékokat, olvastam neki mesét, adamo hinta utunk, közben mondókák. Ilyesmi.
2020. aug. 19. 14:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!