Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hónapos kisfiúnál normális...

4 hónapos kisfiúnál normális hogy a kukin az előbőr olyan szűk, hogy még a húgycsőnyílása sem látszódik ki?

Figyelt kérdés
Annyira szűk a kisfiunk előbőrének a nyílása mintha az sose akarna tágulni.. volt valakinek hasonló, nyugtassatok meg hogy nem lesz semmi baj.
2010. okt. 22. 20:54
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
21:08-as válaszoló: mikor hazajöttünk a kórházból a doktornő megmutatta hogy mit csináljak, ő azt mutatta hogy kicsit lehúzta az előbőrt éppen hogy a húgycsőnyílás kilátszódott és onnan kipiszkált ilyen fehér váladékszerűt és azt mondta hogy ezt minden este csináljuk nehogy begyulladjon a kis kukija. De azóta azt is hallottam hogy ezt se kell mert hogy öntisztul nekik ott. már annyira elegem van miért van ennyi megoldás egy dologra, miért nem csak egy megbízható megoldás van...? :D
2010. okt. 22. 21:11
 12/19 anonim ***** válasza:
18%
Már meg ne haragudjatok, de ezeknek a kisfiúknak nincsen apukájuk? Miért nem érdeklődtök olyannál, akinek hasonló van a lába között, és esetleg gyermekkorából, vannak emlékeik, tapasztalataik a kérdéses témában? Vagy Ti is egyedül akarjátok felnevelni a gyermekeiteket, mint a ma divatos anyák? Igaz, egy férfi csak arra való, hogy megcsinálja, ugye? Meg hogy fizessen egy életen át??? Szégyelljétek magatokat, és ne egymást kérdezgessétek, hanem esetleg álljatok szóba az apukával!
2010. okt. 22. 21:24
 13/19 anonim ***** válasza:
86%
az én férjem nem emlékszik vissza hogy volt ez nála 4 hónaposan.
2010. okt. 22. 21:29
 14/19 anonim ***** válasza:
87%
21:08-as vagyok. Egyébként mi voltunk vizelet vizsgálaton, ahol a babám kukiját egy nővér mosta le fertőtlenítővel. Ő kicsit hártahúzta a bőrt, de felszisszent a babám, akkor mondtam neki, hogy én még nem csináltam neki és azt mondta, hogy még nem is kell. Szóval én ezért sem, meg ahogy írtam a gyerekorvos sem mondta. És az én párom sem emlékszik rá. És fürdésnél még a munkahelyén van, szóval majd ha kell, akkor sem tudja ő csinálni, szóval rám marad ez a feladat.
2010. okt. 22. 21:48
 15/19 A kérdező kommentje:
21:24-es válaszoló: köszönjük a hozzászólásodat sokra nem mentem vele. És hozzáteszem apuka megkérdezésén már rég túl vagyok és ő is teljesen tanácstalan... bár ez gondolom érthető hogy nincsenek emlékei négy hónapos korából... kérlek máskor a kérdésre válaszolj vagy inkább ne írj.
2010. okt. 23. 06:11
 16/19 anonim ***** válasza:
89%

21:24 Te mekkora bunkó vagy!!!!!!!!!!Visszaemlékszel,hogy te mit csináltál 4hónapos korodba??Észlény!

Kedves kérdező!

Nekem 6hónapos a fiam én születése óta fürdetés közben "tornáztatom"a fütyijét és neki is ilyen szűk.A doki azt mondja ne nyúljak hozzá 2éves koráig.A testvéremnek is fia van neki azt mondta az ő orvosuk,hogy hátra kell húzni különben lefog neki tapadni.Engem is érdekelne az a krém vény nélkül is lehet kapni vagy felkell íratni?

2010. okt. 23. 07:57
 17/19 anonim ***** válasza:
89%
21:02-es vagyok. ameddig csak tudom,addig felhuzom neki rajta a bőrt. nem erőltetem nehogy fájjon neki,de azt lehet érezni hogy mennnyit enged rajta a bőr!!! ovestint nem tudom hogy recept köteles-e mert én nem használom,csak olvastam rolla.de a körömvirág kenőcsről is sok jot hallottam.minden este 1 szer bekened vékony réteggel,megpuhitja a bőrt és segit a gyorsabb gyogyulásban.
2010. okt. 23. 07:58
 18/19 A kérdező kommentje:
Egyébként szerintem a 21:24-es válaszoló nem is nő hanem férfi... mert épeszű nő ilyen kijelentéseket nem tesz, főképp ha tudja mit jelent otthon babázni ... én összeteszem a két kezem mert párom itthon dolgozik, így bármikor segít napközben a baba ápolásában, hordozásában meg foglalkozik is vele... de ettől függetlenül se ért igazán a gyerekhez... ezt minden anyuka tudja hogy ő ismeri a legjobban a babáját, és ő vesz észre a babáján minden kis semmiséget... az apukák nem rendelkeznek ezzel az anyaösztönnel.
2010. okt. 23. 08:23
 19/19 anonim ***** válasza:
36%

Nekem pici koromban a szüleim nem fogták föl, hogy 3-4 éves korig a fityma sejtesen letapad és ezért ha nem akar megmozdulni, akkor nem is szabad erőltetni... erőltették, repedezett, a repedések hegekké váltak, az tönkretette a fityma belső bőrét, ami már nem tudott soha rugalmas lenni, majd körülmetélt egy főorvos a Heim Pálban...

Most, hogy felnőttem, ronda és használhatatlan a péniszem

2012. jan. 17. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!