Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hós Baba nem figyel,integet...

10 hós Baba nem figyel,integet,tapsol?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Kislányom 10 honapos. Kezdek nagyon aggódni.

A nevére nem tudom hogy figyel ,mert ilyan mintha csak a hangomra fordulna.

Ha igyekszik valahova és szólok ,hogy Anna nem szabad akkor megáll.

A hallása tuti jó.

Nem integet nem tapsol.

A mozgás fejlődése viszont rendben.

1 évesen viszem konduktorhoz kontrollra

Mennyire lehet gond nála. Más baba is ilyen?

2024. jan. 7. 01:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Őt pont azok nem érdeklik, ő biztos mást csinál korábban, mint a kortársai. Szerintem 99,99%, hogy semmi gond nincs vele.

"Ha igyekszik valahova és szólok ,hogy Anna nem szabad akkor megáll."

Nyugi, pár hónap múlva nem fogja érdekelni, simán megy tovább 😀

Az a lényeg, hogy a státuszvizsgálatokon, neurológusnál mindig az igazat mondd, ha problémára gyanakszanak, akkor valószínűleg továbbküldenek.

Konduktorhoz miért mentek kontrollra?

2024. jan. 7. 01:19
 2/13 anonim ***** válasza:
Az en lányom 2 evesen sem csinálta ezeket. Nálunk akkor lett világos, hogy gáz van. Nyugi, meg ra érsz aggodni. :)
2024. jan. 7. 07:08
 3/13 anonim ***** válasza:
Integetni meg tapsolni az enyém még az 1 éves státuszon se tudott, valamivel utána kezdte.
2024. jan. 7. 07:28
 4/13 A kérdező kommentje:

Konduktorhoz azért mentünk mert forogni nem akarat és furán kiforgatta a kezét. Mászásig jártunk és most majd 1 évesen kell mennünk.

Státuszon kérdezték ezeket 9 hónapnál és persze mondtam hogy nem csinálja.azóta eltelt egy hónap és még mindig nem.

A kérem szépen,tedd ide kéréseket szépen megérti és sokszor csinálja is.

2024. jan. 7. 07:56
 5/13 anonim ***** válasza:
28%
És a neurológus mit mondott? Ő küldött konduktorhoz?
2024. jan. 7. 08:11
 6/13 A kérdező kommentje:
Neurológusnál nem voltunk. Gyógytornászt vagy konduktort ajánlottak. Konduktor lett.
2024. jan. 7. 08:17
 7/13 anonim ***** válasza:
11%
Okos. Akkor húzz el vele neurológushoz
2024. jan. 7. 08:24
 8/13 A kérdező kommentje:

Kedves 7es

Normális válaszokat és segítseget szeretnék és nem bunkózást.

A környezetemben sokan jártak neurológusnál és soha semmire nem jutottak vele.volt akit normális gyereknek itélt és már kiderült hogy egy cseppet autista.

1 éves státuszt még mindenképpen megvárom és ha továbbra sem csinálja amit kell akkor hidd el hogy lépni fogok.

2024. jan. 7. 08:35
 9/13 anonim ***** válasza:
52%

Édeske, a neurológus nem is diagnosztizál autizmust, úgyhogy ebben semmi meglepő nincs.

Ahhoz kell, hogy az izomtónusának, idegrendszeri allapotának megfelelő terápiát kapja.

2024. jan. 7. 08:39
 10/13 anonim ***** válasza:
42%

1. vagyok, mi is jártunk gyógytornára, konduktorhoz is, de előtte a neurológus alap.

Nem értem, mi ez az új módi, hogy orvos kihagyásával küldik a babát dévényeshez, konduktorhoz stb...

A konduktor addig el sem kezdte a foglalkozást, míg el nem olvasta a neurológiai kontrollon kapott papírokat...

Ráadásul a gyógytornászunk az izomcsoportokhoz nagyon értett, de a fejlődésneurológiához nem, mindig hülyeségekkel rémisztgetett minket, aztán a doktornő mindig megnyugtatott, hogy idegrendszerileg semmi probléma nincs.

De ez fordítva is történhetett volna ennyi erővel, tehát nem lettem volna nyugodt, ha nem látja igazi szakember (orvos) is.

2024. jan. 7. 08:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!