Miért nem alszik a babám?
Udv a valosagban :D
Egy babaval semmi nem allando, mindig minden valtozik. Es sokat kell kiserletezni, hogy mi valik be, de sokszor csak az ido segit (pl hasfajasnal).
Elso korben esetleg tedd tobbet cicire vagy ha nem akarod, adj neki picit tobb tapszert, de helyes adagolassal, ne igy. Nyugodtan keszits el 60 milit,aztan eszik amennyit eszik belole.
Aztan ki lehet meg probalni olyanokat, mint pl a hordozokendo, adamo hinta, babakocsiban tologatas kint/bent. Hatha valamelyik segit.
En szules utan eleg sokaig rosszul voltam, igy pl hordozni nem birtam, de a ferjem igen, rajta is nagyon szepen megnyugodott kendoben, addig nekem meg volt egy kis szabadidom. Emlekszem, hogy babakocsiban bent ejszaka is rengeteget tologattuk, mert akkor epp csak az volt a jo neki…
Hat, nem egyszeru sokszor, de bele fogtok jonni :)
Felébredt 😃
De komolyan, amúgy az eszik alszik időszak elmúlt, most kezdi érzékelni a külvilágot.
Tápszer adagolás 30ml/1 kanál (mérőkanál, ami a dobozban van) tápszert ne úgy adj, mintha szoptatnál, ne igény szerint. A tápszert lassabban emészti, nem lehet olyan gyakran inkább pótlásra használd, ha már kitapasztaltad, hogy pl délután többet enne, és nem elég a szopi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!