Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek a babája nem szerette...

Akinek a babája nem szerette a hasalást, mikorra szerette meg?

Figyelt kérdés
Kisfiam 2 és fél hónapos. Fel tudja emelni a fejét es mostmár kezdi a karjával is nyomni ki magát néha, ettől függetlenül továbbra sem szeret hason lenni, 5 percnél többet nem is bír ki úgy, elkezd ordítani. Mikor lesz az, amikor már nem kínlódás lesz a hasalás?:((
2024. jan. 4. 15:06
 1/8 anonim ***** válasza:
48%
Nekünk kb 6 hónaposan szerette meg :/ mászás előtt 1 hónappal
2024. jan. 4. 15:57
 2/8 anonim ***** válasza:
A lányom sem szerette. Mindig csak kis időre tettem le, raktam elég játékokat, aztán növeltem az időt. Kb 4-5 hónapos volt, mire igazán megszerette.
2024. jan. 4. 16:01
 3/8 anonim ***** válasza:

Amikor mar egyedul atfordult hatrol hasra, ez 4,5 honapos kora korul volt.

Addig gyulolte.

2024. jan. 4. 16:05
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Enyém se szerette, de játékokkal bolondítottam, amikor elkezdett mászni már nem zavarta, hogy hason is van egyáltalán.
2024. jan. 4. 16:45
 5/8 anonim ***** válasza:

Kb mikor mászni kezdett, az előtt nem sokkal, nem tudom fejből pontosan de sokára.

Nálunk a kúszás nagyon kevés ideig volt, de hamar felállt.

Elvittem felmérésre is, mert aggódtam hogy mindenhol azt olvastam hogy a hasaltatás mennyire fontos stb, én meg nem voltam hajlandó erőltetni, siratni a gyereket, így nem csináltam egyáltalán, csak neha rápróbáltam hogy még mindig utálja-e és igen utálta. A szakember szerint minden rendben volt vele, semmi feszesség, meg ilyesmi nem állt fenn. Azóta már szalad, semmi problémánk nem volt, nincs azóta se.

2024. jan. 4. 17:41
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell egyaltalan hasaltatni. Kerlek olvass utana a szabad mozgasnak.
2024. jan. 4. 20:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia! Mennyire tudja neked megemelni és mennyi ideig?

Nekem 2 hónapos a kislányom és nem tudom eldönteni hogy elegendő-e amit tud. Ha hasrafordítom megemeli a fejét hol kicsit, hol egész magasra, de néhány másodpercnél tovább nem tartja. Aztán elfordítja, újra próbálkozik, emelgeti, de nem tartja fent hosszassan. Néhány perc múlva pedig elkezd sírni, egyre jobban és jobban, úgyhogy nem szoktam sokáig szenvedtetni. Én úgy látom a kezein sem támaszkodik jól, sokszor kihúzza mag alól és emelgeti azokat is.

2024. jan. 4. 20:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok!

Eszembe jutott, hogy néha meg annyira bepipul, hogy fel se emeli ha hasrateszem. Szóval tudja, tudná, de nagyon utálja és nem is mindig csinálja.

2024. jan. 4. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!