Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az újszülött iker gyereked...

Az újszülött iker gyereked haza hoznád busszal a korházból?

Figyelt kérdés
Ha nem lenne nagyon más lehetőség?
jan. 3. 10:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
92%

Taxi vagy ismeros.

De tovabbmegyek, en is szivesen segitenek ilyen helyzetben, ha mondjuk valaki kiirja a helyi facebook csoportba, hogy kene neki egy fuvar.

Csak 2 db autos hordozom nincs, azt neked kene biztositani, de szerintem ez a taxi eseteben is igy van.

Szoval akar idd ki facebookra, szerintem kapsz segitseget :)

jan. 3. 11:36
 12/18 A kérdező kommentje:
11es köszönöm ez sem rossz ötlet :)
jan. 3. 11:42
 13/18 anonim ***** válasza:
81%
Igen ird ki fb ra ismerosoknek. Biztos segit vki. Ne tedd buszra, mindenki covidos. Rsv be bele is halhatnak. Ne engedj kozel senkit 6 hetig,ne puszilgassa senki oket.
jan. 3. 13:10
 14/18 A kérdező kommentje:
taxival megoldjuk :)
jan. 3. 13:12
 15/18 anonim ***** válasza:
20%

Èn busszal vittem haza a gyerekem, de nem ikrek voltak, és nem volt covid. A mostani helyzetben inkàbb kocsiznèk, vagg ha nincs messze, sètàlnèk.

Aki azt ìrta, csàszàr utan lesz, az honnan vette, hogy az lesz?

jan. 3. 13:24
 16/18 A kérdező kommentje:
egyébként császáros vagyok és messze van,kocsival is majdnem fél óra, jó 20perc.
jan. 3. 13:29
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan nem! Nem hiányzik, hogy valami gond legyen, akár a babákkal, akár velem, mégis csak frissen műtöttek.

Taxi, akármennyibe is kerül. De tényleg egyébként én is szívesen segítenék akár ismeretlennek is ilyen helyzetben, szóval érdemes körbekérdezni.

jan. 3. 14:02
 18/18 anonim ***** válasza:
53%
Kizárt. Taxi, ismerős, rokon, szomszéd... Egy babával, természetes szüléssel, nyáron sem vállaltam volna be, hogy frissen szülve cipekedjek egy újszülöttel. Nem véletlen a gyermekágy fogalma, nem kell feküdni meg elhagynia magát az embernek, de ez nem a cipekedés ideje (kinek hiányzik egy méhsüllyedés vagy sérv?). Császárosan meg pláne, frissen egy nagy hasi műtét után. Két babával, még leülni sem tudnál, mert az iker kocsi nem fér csak úgy el, plusz a csomagok meg minden. Ilyen esetben még a szomszédért is elmennék, biztos van valaki aki hazavinne titetek. Vagy taxi.
jan. 3. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!