Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A járássegítő hasznos?

A járássegítő hasznos?

Figyelt kérdés

10 hónapos a babám,ügyesen megy a kanapé mellett egyedül. Áll is pár másodpercig magától.

Hasznos lehet a járássegítő vagy nem?

2024. jan. 2. 08:15
 1/10 anonim ***** válasza:
88%

Neeeeem!

Rossz tartásban jár azzal a gyerek!

Soha nem adnék neki

2024. jan. 2. 08:24
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Nem, egyedül tanuljon meg járni, mert különben rossz tartás és egyensúlyérzet rögzülhet.
2024. jan. 2. 08:29
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
Nem.
2024. jan. 2. 08:53
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
Kifejezetten káros. És fogni sem szabad a gyerek kezét, amíg tanul járni. Én ezzel szúrtam el az első gyerekemmel, utána félt szegény elengedni a kezem, pedig már stabilan járt. Gyorsan meg fogja tanulni segítség nélkül is. :) Azok a játékok, amiket egy madzagnál fogva húzni tud maga után (vagy tolni maga előtt bottal), azok kifejezetten fejlesztőek, és az én gyerekeim imádták is.
2024. jan. 2. 09:08
 5/10 anonim ***** válasza:
28%

Meg fogja találni magától azt a bútort, amit tud tologatni. Széket, puffot, akármit. Nekünk volt járássegítőnk is, annyi a titok, hogy súlyt kell belerakni, hogy ne szaladjon ki alóla és szép egyenes tartásban tudjon sétálni vele. Túl nehéz se legyen, mert akkor meg "neki kell feszülni".

Tudom, le leszek pontozva, sokak szerint gyerek ellen elkövetett vétek.

2024. jan. 2. 09:25
 6/10 anonim ***** válasza:
32%
Vannak ennél károsabb dolgok is. De felesleges. Nekünk volt, de inkább a széket tologatta. Nem az ördögtől való, vannak jobb fajták is, de mint írtam, inkább felesleges pénz kidobás.
2024. jan. 2. 09:56
 7/10 anonim ***** válasza:
73%
Nem is akartam neki, de dévényes is kifejezetten kérte, ne használjunk olyat. Káros, mint a babakomp.
2024. jan. 2. 10:03
 8/10 anonim ***** válasza:
72%

Mindenki mondja, hogy káros, meg azt is, hogy inkább a széket, puffot tologassa. S ez így igaz.

S azért jobb egy szék, vagy bármilyen kisméretű bútor amit tologathat maga előtt, mert azt ő irányítja. Rádől, elindul, de a maga tempójában. Aztán ha elfárad, megunja, megáll.

A járássegítő meg ha megtolja az gurul, mint a "veszedelem" belekényszerítve a babát egy olyan olyan testtartásba és mozgásformába amit nem akar, nem tud hosszú távon fenntartani. Tehá a járássegítővel nem tud a baba dönteni a szabadmozgása fölött.

2024. jan. 2. 10:15
 9/10 anonim ***** válasza:
73%

Nekünk volt,ott porosodott a sarokban.

Nem használtuk,mert minek.

Bútorok mellett állt fel a fiam,az mellett közlekedett.

Nem erőltettuk a járást,szépen magától tanult meg járni mindenféle jarassegito meg holdkomp nélkül.

13 hónapos volt amikor egyedül tett pár lépést

14 hónaposan már járt,imbolyogva,16 hónaposan meg már futott.

Most 20 hónapos,és utol sem érjük ha elkezd szaladni

Nem kell semmiféle szar,azok nélkül is megtanul járni.

2024. jan. 2. 10:25
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk volt. 6 honaposan bútorok mellett állt és alkalmanként tologatta és nyomkodta a jarassegitot. Inkább játszott vele. 10 honaposan már egyedül ment, 1 honappalkesobb csizmában kint szaladgált. 4 éves, remek év, e súly érzése van. A komp a nincs szabad mozgása ezt bármikor el
2024. jan. 2. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!