Csak én vagyok ilyen végtelen kimerült?
Aludj, amikor ő alszik. Ha emberi segítőd nincs, szervezd lejjebb a tennivalókat. Pl rendelj ételt.
Tanuld megnyugtatni magad, néha magunkat csavarjuk fel készenléti állapotra, és azért sem pihenünk.
Nem vagy egyedül. Életemben annyi napfelkeltét nem láttam, mint amikor az alig alvó fiam kicsi volt.
Menj vele sétálni, az kikapcsol, lecsendesít téged is.
Idővel elmúlik. Majd ha elindul: cipeled, rohansz utána, az felér egy edzéssel.😃
Vigasztaljon az a tudat, hogy hamarosan ez elmulik es csak ideiglenes.
Nekem nagyszuloi segitsegem sosem volt, igy a ferjemmel osztottuk be a dolgokat, de igy is kemeny menet volt, de legalabb igy meg tudtuk oldani, hogy mindkettonknek legyen kimenoje es felnott programja. Annyibol konnyu volt, hogy a ferjem tud home officebol dolgozni, igy nekek az egyik felnott programom a heti ket autos oktatas volt reggel, meg a meetingjei elott, ami fizikailag elegge leszedalt, de legalabb az agyamat tudtam masra is hasznalni. Sportolni nekem is csak lopva volt idom, de eleg rendszertelenul, ha eppen volt egy kicsit jobb alvos idoszaka a fiamnak, akkor azt kihasznaltam, de ebbol keves jutott, plusz az alvas megvonas miatt nem is igazan tudtam ebben hatekony lenni, mert nem volt meg az a pihenesi idom ami a tenyleges testformalashoz nelkulozhetetlen. A megvaltast az hozta meg, hogy 13 hos koraban bolcsibe tudtam adni a fiamat, de ehhez hozzatartozik, hogy nagyon igenyli a gyerektarsasagot es teljesen gordulekenyen ment a beszoktatasa. Igy most reszmunkaidobe vissza tudtam menni dolgozni, a babamnak is jobb, mert sokkal kiegyensulyozottabb lettem, azota pedig o is sokkal jobban alszik es nincs allando fejen porges csak akkor amikor kezd beteg lenni.
Nekem 2 éves. A mai napig 2 oránként kel éjjel....segitség semmi. .ez az aludj amikor ő alszik, a legszarabb duma. Én pl mire elaludtam, kelt is. En meg rosszabbul voltam, mintha nem aludtam volna.
Adj lejjebb az igényekből. Aha, a mosás meg kimossa magát, a tányér meg öntisztul.
Ez egy ilyen időszak, túl kell élni.
Nekem már bölcsis, en dolgozok. Nekem ez hozott megnyugvást.
Hiába vagyok hulla, mert még mindig lószart alszunk. De legalább felnőttnek érzem magam, mentálisan is lefáradok a munkába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!