Melyik pocakparnát érdemes megrendelni hasaltatáshoz?
A puha párnák szerintem használhatatlanok. Lányom megkésett mozgásfejlődésű volt, hipotón izomzattal. Gyógytornászával mindent bevetettünk, mindent kipróbáltunk. Kaptunk egy ilyet: [link]
Kár hogy akkor, amikor már termetben nagy volt hozzá, mert egyébként jó volt.
Tokeletesen megteszi egy jol feltekert torulkozo vagy pled is, nem kell ezer kacatot vasarolni pluszban :D
Persze nyilvan lehet, ha szeretnel, de ez pont egy olyan dolog, amit nem is hasznaltok tul sokaig, meg lehet a baba nem is fogja szeretni a magassagat, amit ugye nem tudsz szabalyozni.
Hát nehéz helyzetben vagyok. 35 hétre született kis súllyal ezért amikor hazaengedtek vele nem a hasaltatással voltam elfoglalva hanem hogy hízzon és nőjön . Szépen sikerül is. Utána hogy reagáljon ha beszélünk hozzá és kövesse a szemével a tárgyakat. Ez mind szupi. Mára már hason is és hanyatt is szépen forgatja a fejét. Most lesz 3 hónapos, korrigáltan 9 hetes. És most nagyok parázok mert a fejét viszont még nem igazán akarja megtartani. Kaja előtt kezdtem el 2 napja hasaltatni. Máskor nem tudom mert bukós baba. 4 óránként eszik így következő kaja előttre már pont jó alkalom. Így gondoltam erre a párnára. A takaróját össze csavarral de az túl magas törölköző kicsi. Akkor mekkora magasság legyen?
Egyébként nem igazán tetszik neki a hasaltatás így pedig hason alszik. Rajtam elalszik kaja után és hason tesem le aludni.
Felesleges venni. Összetekert törölköző bőven elég.
De megmutathatod gyógytornásznak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!