Melyik babavíz a legjobb (tápszer készítéshez)? Milyet érdemes választani, alacsonyabb vagy magasabb ásványianyag tartalmút?
Figyelt kérdés
2023. júl. 15. 13:06
1/6 anonim válasza:
Én szentkirályi babavizet adtam neki pár hónapig, utána pedig a sima szentkirályit.
2/6 anonim válasza:
En a nagy szensavmentes naturaqua-t veszem, mert ra van irva, hogy tapszerkeszitesre alkalmas.
Elvileg a szentkiralyi es az aquarel is jo, csak ezeken mar nincs rajta, hogy tapszerhez is alkalmas, de regen rajta volt a 1,5 litereseken is.
4/6 anonim válasza:
Jana baby, Szentkirályi, Natur aqua.
Mindegyik jó, azért babavíz mert forralás nélkül adható a babának.
Az oldódás inkább a tápszeren múlik. Pl.: a milumil komfort nem oldódik könnyen, míg az optima start igen.
5/6 anonim válasza:
Sima 1,5 literes szentkirályi, régen rajta volt,hogy babavíz,szerintem azért szedték le,mert jó üzlet eladni az 1 literes változatot ugyanannyiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!