Érdemes D. D step cipőket vásárolni vagy jó a kínais is?
Csak arra figyelj, hogy szupináltat csak abban az esetben adj rá, ha valóban szükséges. És ezt ne te állapítsd meg, hanem egy ortopédus.
Ha a jó lábra szupinált van adva, több kárt tehet mint hasznot.
Ahogy az 5-ös írja, az ilyen kínai meg Adidas-divatcipőknek brutál vastag és kemény a talpa, nem hajlik, nem mozognak benne a gyerek làbizmai, ami szükséges az egészséges lábfejlődéshez kisgyermekkorban.
Én is D. D. Step barefootot veszek, meg nyáron mezítlábaznak a kertben.
Ketté kell hajtani a cipőt. Ha hajlik,megveheted. Én mindig így vásárolok a lányomnak.
A DdStep nagyon bevált nekünk.
Most am kíváncsiságból megnéztem
Van dd step szandink, adidas cipőnk. A dd stepet kb hajlítanibsem leget, olyan merev a talpa. Adidast simán felbe is hajtom 🤷♀️
Ennek ellenére kinait nem adnék, de nem is csak az emlitett markákra esküszöm. Az arany középutat választjuk mi.
Pont ebből indulok ki. Vettem pár éve egy Reiker csizmát és másfél hónapig sem bírta! A garanciával csak ragasztgatták össze vissza, végül nagy nehezen visszafizették a 30.000 ft-ot. Érzésre semmivel nem volt másabb, mint egy kínais.
De a gyerek biztosan más, köszönöm a válaszokat! Szétnézek az általatok ajánlott cipők között.
8-as attól függ milyen DFstep cipőt veszel...
Nyilvàn az első lépés, vagy a barefoot taplú nem k*va kemény.
Adidast járni tanulónak tuti nem vennék. De ha már nagyobb akkor 2 éves kor felett oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!