Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes D. D step cipőket...

Érdemes D. D step cipőket vásárolni vagy jó a kínais is?

Figyelt kérdés
Miben különböznek? Miért jobb az egyik, mint a másik?
2023. okt. 16. 07:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

10!

Ez igaz. 22es mind a 2. 2 éves a lányom aki hordja.

8#

2023. okt. 16. 13:02
 12/14 anonim ***** válasza:
39%
Dd step a konduktorom szerint nem jó, olyat kell választani ami könnyen hajlik, de nincs neki ez a boltív a talpán mert ez ellustítja ott az izmokat és amiatt lesz lúdtalpas
2023. okt. 16. 13:23
 13/14 anonim ***** válasza:
82%
12-es a konduktorod kb barefoot cipőt javasolt. A D.D Stepnek van barefoot modellje szóval nem lehet azt kijelenteni, hogy a D.D nem jó. Rugalmas, hajlékony, vékony talp, sarok, és haránt emelés nélkül. Van nekik keskenyebb és szélesebb lábra való bf cipőjük is. Nyilván vannak jobb minőségű barefoot cipők (pl Vivobarefoot, Be Lanka, Froddo, Tikki, Bundgaard...stb), de alapvetően a D.D nem rossz.
2023. okt. 16. 13:30
 14/14 anonim ***** válasza:
12 vagyok, nem ismerem annyira a Dd step cipőket mert nem is néztem mivel nem ajánlották nekem.
2023. okt. 16. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!