Egykék, akiknek két vagy több gyereke lett, hogyan élitek meg?
Nekem ugyan van egy testvérem, de a két gyermekem 'összehangolása' teljesen új feladatok elé állított, amiről nem is gondoltam volna, hogy ekkora kihívás. Azóta sokkal inkább tudom értékelni, és becsülni a szüleim erőfeszítéseit, amióta a 'saját bőrömön' is érzem, hogy milyen két gyermeket nevelni.
De rengeteg szép is van benne, úgyhogy így tökéletes minden, ahogy van.
Nekem furcsa a gondolat is, hogy ne tudnám kezelni, meg hogy miért ne.
Egykeként felnőni nekem elég szar volt, mindig is tudtam, hogy több gyerekem lesz. Számomra ez a természetes, hiába nincs testvérem.
Anyámnak nagyon nem ment. Egykeként dilije volt, hogy neki nem 1 gyereke lesz. Hárman lettünk, abból a két idősebb volt tervezve.
A bátyánk volt a minden, én középsőként a feketebárány, húgom a kései gyerek, akire már türelmük sem volt, így mindent elért hisztivel.
Rengetegszer éreztem, hogy favorizálnak a szülők, de még az anyai nagymama is a bátyánkkal.
Apámnak van ugyan testvére, de nem tartják a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!