Kislányom 20 hónapos. Eddig se volt az az órákig eljátszos gyerek de mostanában katasztrófa tud lenni. Vannak jobb napok ugyan.
Lassan semmit nem tudok megcsinálni tőle. :( Áll a lábam alatt és nyavajog. Igyekszem feladatot adni neki, bevonni a dolgokba, ideig érdekli is de aztán megunja és folytatja.
Folyamatosan játszani akar velem, és ha odaulok akkor is kb 2 perc után megunja és csak látványosan unatkozik.
Semennyire nem foglalja el magát.
Naponta 2x2 órát biztosan kint vagyunk a játszótéren ott ügyesen feltalálja magát a mamánal szintúgy meg kb bárhol máshol, ezt a cirkuszt csak itthon csinálja.
2023. júl. 31. 22:34
1/7 anonim válasza:
Nagyjából igen.
2023. júl. 31. 22:43
2/7 anonim válasza:
2.szeparációs szorongás.
Ez már csak ilyen.
2023. júl. 31. 22:50
3/7 anonim válasza:
Kitartást.....
2023. júl. 31. 23:02
4/7 anonim válasza:
Én fiam 21 hónapos, de kb ugyanez. Annyi, hogy ő addig eljátszik valamivel, amíg ott ülök, tehát ha iszonyúan unom már (igen tudom, szaranya vagyok, hogy nem szórakoztat napi 8 órában tök ugyanaz a dolog heti hét napon át), akkor hallgatok podcastokat. De igyekszem kivinni, amint lehet, kint tök jól elvan. Akár egy üres parkban is, de játszótéren főleg. Még boltban is tök csendben van, csak otthon megy ez a nyígás folyton.
2023. aug. 1. 05:44
5/7 anonim válasza:
Lányom 22 hónapos,ennyire nem durván, de ja...
Fiam 4 éves. Ő is így 2 éves kora körül kezdte ezt. Nála a mai napig tart 🙄
2023. aug. 1. 06:38
6/7 A kérdező kommentje:
Nálunk hullámokban van ez. Van hogy napokig, hetekig nem ilyen, és akár 15-20 perceket elvan. Vagy ha a lábam alatt van de akkor is hozzá egy játékot és szoszol. Ennyire durván azóta tolja hogy hazajöttünk egy nyaralásbol ahol mindig volt ki szórakoztassa, mert volt ott több gyerek is. 🙄 Remélem elmúlik ez néhány nap alatt mert rettenetesen nehéz így. Plusz jönnek a nagyorlo fogai is.
2023. aug. 1. 07:27
7/7 anonim válasza:
Igen ilyenek. Az enyém nagyobb korban is ilyen. Ha nincs tesó akkor téged nyaggat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!