Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Valószínűleg nem ez volt a...

Valószínűleg nem ez volt a baja? (Fejütés)

Figyelt kérdés

Tegnapelőtt beütötte a fejét. Eldőlt állás közben a kőre. Egyből felsírt, puppillái ugyanakkorák voltak, akkor nem hányt, nem is vesztette eszméletét, de már este volt tehát kb 1 órára ment aludni. 3 körül felkelt és ide oda dülöngélt. Tudjátok mint mikor valaki nem tud elhelyezkedni, félálomba van. Akkor nem is tűnt fel. Aztán kb 15-20 perc alatt simire elaludt.

Tegnap hívtam az orvost de elfelejtettem mondani neki. Azóta is rendben van igazából ugyanúgy csinál mindent.

Ma reggel hányt egy kisebb mennyiséget szopi után fél órával. De az már ennyi idővel utána nem az nem?

2023. dec. 28. 11:43
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

1. Azt felejtettem el hogy felhívfam nem azt hogy bent voltam!

2. Elírtam mint írtam.

Részemről ennyi!

Akik normális választ írtak, köszönöm!

2023. dec. 28. 21:55
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te is beverted a fejedet ....

Én sem értem hogy lehet elfelejteni egy olyan dolgot,hogy telefonáltal a doktorral...

2023. dec. 28. 22:01
 33/35 anonim ***** válasza:
Itt valami kamu
2023. dec. 28. 22:34
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
33 perszehogy az ...
2023. dec. 28. 23:10
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
Minket ennél kevesebbért is bent tartottak megfigyelésen. Ekkora gyerek nem tud beszélni nem tudja elmondani mi a baja. Nem értem mi hátrány érne ha bevinnétek megnézetni??? Nem értem ezt de tényleg.
2023. dec. 29. 06:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!