Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Valószínűleg nem ez volt a...

Valószínűleg nem ez volt a baja? (Fejütés)

Figyelt kérdés

Tegnapelőtt beütötte a fejét. Eldőlt állás közben a kőre. Egyből felsírt, puppillái ugyanakkorák voltak, akkor nem hányt, nem is vesztette eszméletét, de már este volt tehát kb 1 órára ment aludni. 3 körül felkelt és ide oda dülöngélt. Tudjátok mint mikor valaki nem tud elhelyezkedni, félálomba van. Akkor nem is tűnt fel. Aztán kb 15-20 perc alatt simire elaludt.

Tegnap hívtam az orvost de elfelejtettem mondani neki. Azóta is rendben van igazából ugyanúgy csinál mindent.

Ma reggel hányt egy kisebb mennyiséget szopi után fél órával. De az már ennyi idővel utána nem az nem?

2023. dec. 28. 11:43
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem hívtad fel, ilyet nem mondanának. A tünetek több órával később is jelentkezhetnek és biztos, hogy nem mondaná azt senki, hogy maradj otthon. Főleg ilyen kicsi gyereknél, be kell vinni a kórházba
2023. dec. 28. 13:12
 12/35 anonim ***** válasza:
89%
2 nap eltelt, szerintem sem amiatt hányt, de nyugodt én sem lennék. Ha nem hány többször szerintem nem vinném be. 10 hős naponta többször felborul és nem szokott semmi történni, közel van a padlohoz a magassága miatt.
2023. dec. 28. 13:17
 13/35 A kérdező kommentje:

Tényleg mondta, nem tudom hogy felejthettem el, hogy hívtam.

Azóta sem hányt egyébként. Tök jól van, nem is instabil csak a magamódján, ma is majdnem elesett de megtartotta magát úgyhogy nem lett semmi.

A hányás meg evés után fél órával volt, slejmes állaga és fehér volt, de nem sok fél maréknyi.

Párom hajthatatlan, biztos nincs semmi baja ezt mondja.

Őszinten én sem látom hogy lenne baja.

2023. dec. 28. 13:24
 14/35 anonim ***** válasza:
98%
Az agyrázkódás tünetei 72órán belül jelentkeznek, nyilván sokmindentől függ (hol érte, milyen erővel az ütés stb), de a leggyakrabban az első 24 órában, aztán egyre kisebb az esély, hogy attól, de 72 óra (azért 48óra után extrém ritkán, de nem lehetetlen).
2023. dec. 28. 13:25
 15/35 A kérdező kommentje:

Nekem annó volt agyrázkódásom, de akkor teljesen levoltam gyengülve meg fájt a fejem erősen.

Kicsiknél ez nem így működik? Mert ő még most is torpedó.

2023. dec. 28. 13:31
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
1 éves volt a fiam, amikor csúnyán koppant a feje. Az orvos javaslatára bevittük megröntgeneztetni. A felvétel szerint nem volt baj, de napokig figyelnünk kellett a viselkedését, azt is, hogy hányás jelentkezik-e, és mindenféle fénytől óvni kellett, a tv-től is.
2023. dec. 28. 13:45
 17/35 anonim ***** válasza:
30%
Nem lehet, hogy csak felbukta a tejet? A bukás meg a hányás nem ugyanaz...
2023. dec. 28. 13:51
 18/35 anonim ***** válasza:
91%
Rajtad (és a párodon) kívül mindenki bevinné megnézetni.
2023. dec. 28. 14:35
 19/35 anonim ***** válasza:
92%

Elfelejtetted,hogy hívtad a kórházat

Tudod kinek kamuzz...

2023. dec. 28. 14:38
 20/35 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom ti milyen emberek vagytok. Ilyen kicsi gyereketek van, aki instabil volt és hányt is és semmit sme tesztek ide irkalsz inkább.. Hihetetlen. Párod is nagyon felelősség tudatos ha hajthatatlan abban hogy a gyereke7100%rá biztos hogy jól van-e. Ennyire lustak vagytok? Veszíteni valotok csak akkor van ha nem látja orvos ha potyara elviszitek akkor csak nyerhettek. Fel nem fogom.
2023. dec. 28. 16:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!